- Konu Sahibi biricik mericik
-
Merhaba 17 haftalık hamileyim. Trizomi 18 nedeniyle bebeğimin alınmasına karar verildi. Bu 2. gebeliğim. 1. doğumum şubat 2010 da sezeryan ile olmuştu. Doktorum bu gebelikte sezeryana gerek yok suni sancıyla doğurturuz diyor. Böyle birşey var mı?????
Bana kizmayin demissiniz, fikrinizi soylemissiniz, simdi siz de bana kizmayin ben de fikrimi soyleyecegim. Doktoru bebegin ayagi ice donuk, beyninde kistler var, kalbi delik demis. Ne gibi bir mucize olacak da bu kizcagiz sakat bebek almayacak kucagina? Tutun ki dokunakli sozleriniz kizin icine yer etti dogurdu. bebek de sakat. Sizin ruhunuz duymayacak ama bu kiz o bebegin acisini, bebek de sakatligin acisini bir omur cekecek. Sizce dogru mu vicdaniyla oynamak? Konu sahibinin sordugu sey baska bir sey oldugu halde hos mu bu yaptiginiz?çok üzüldüm şimdi içrede bir kalp atıyor ama onu alacaklarmı bene-ce almayın herşey yüce rabbimin elinde belkide doğunca sağlam bir bebek olur mucize olur herşey onun elinde o almadığı sürece siz almayın ya ben çok duygulandımhamilleik hormonlarındanmı ne benim fkrim banada kızmayın ALLAHHA size sabır versin
ya ne alakası var ki suni sancıyla? sağlıklı bebekler de doğabiliyor suni sancı verilerek. böyle bir konuya felaket habercisi gibi yorum yapmaya ne gerek var ki? sezaryenle en çok 3 kez doğum yapılabiliyor .neden haklarından birini kullansın ki? bebek zaten küçük, zaten eminim çok ağır bir psikolojiyle doğuma gidecek, ruhu zaten yaralıyken neden bedeni de yara alsın ki?bizim bir akrabayı böle ölü bebeği doğurttular kadının bir daha cocugu olmadı
ben karsıyım suni sancıyla doğrultulmasına alsınlar sezeryanla
bu arada cook geçmiş olsun
salı günü yavaş yavaş verilen suni sancıyla çarşamba sabah 5te bebeğimi aldılar. sezeryan yerimle yani dikişlerimle ilgili hiçbir problem olmadı. salı akşamı epidural taktılar ama hiçbir işe yaramadı. gece 4te suyum patlayana kadar sadece 1 parmak açılma oldu. sonra da ilaç yapılıp ağrıların kesilmesiyle bebeğin çıkması bir oldu zaten. Boşu boşuna epidural iğnesinin rahatsızlığını da çekmiş oldum. Sezeryana gerek kalmadığı için şükrediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?