Slm kızlar
Sezeryan doğumum çok sorunlu oldu.cok kanama oldu kan pıhtılaşmasi oldu kürtaja girdim kurtajdan sonra Karnım sisti ağrım başladı tekrar gitmediğim doktor kalmadı en son bir uzman doktor tavsiye ettiler bebeğin eşinden bişeyler kaldığını ilk adette rahmin temizlenecegini söyledi.ama 2 ay geçti hala adet olmadım Bebeğimi emziriyorum bir de.sogan suyu denesem işe yarar mı sizce? 2 ay geçti dikislere bir zararı olur mu bebegime gaz yapar mı? Tecrübesi olan var mı?
Geçmiş olsun bebeğiniz hayırlı olsun.Nezaman adet olacağın biraz bünyeye bağlı fakat emziren kadınlar doğumdan 2 sene sonraya kadar adet olmayaniliyor.Bende sezeryan oldum düzenli emzirdim 8 ay sonra adet oldum.Soğan kürümü hiç duymadım bir faydası olacağınıda sanmıyorum.Acik müdahale gerektiren bir durum olsaydı doktor gereğini yapardı sanırım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun bebeğiniz hayırlı olsun.Nezaman adet olacağın biraz bünyeye bağlı fakat emziren kadınlar doğumdan 2 sene sonraya kadar adet olmayaniliyor.Bende sezeryan oldum düzenli emzirdim 8 ay sonra adet oldum.Soğan kürümü hiç duymadım bir faydası olacağınıda sanmıyorum.Acik müdahale gerektiren bir durum olsaydı doktor gereğini yapardı sanırım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi