Sezeryandan Sonra Normal Doğum

birinci doğumunu sezaryan olupta ikinici normal yaptıran doktor nerde inşallah bulurum..yardımlarınızı lütfen bekliyorum.

tekrar yazıyorum ebru saracı normal doğuma teşvik eden az sayıda doktorlardan.ben internnete onunla ilgili ilk yorumu sezeryan sonrası normal doğum hikayesiyle okumuştum.kendisi benim doktorum ama tüp bebek tedavisine başlıycam için ona gidemiyorum artık.ama ankaradaysanız ve normal doğum istiyosanız bence ebru saracıda bi araştırın.

Son düzenleme:
merhaba hanımlar. 31 haftalık hamileyim. bende ssvd istiyorum ve umarım bunu başarırım. araştırmalarıma göre bunun mümkün olabileğini öğrendim. inşallah rabbimin izniyle normal doğumla bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. herşey gönlünüzce olsun.

Oda son ana kadar normal dogumdan bahsedip sezeryana alanlardan:))

Ama cok iyi bir ekibi var. Anestezisti fln basarili.
Sezeryan islerine geliyor cunku dogum sureci ve saati belli.
Normalde saatlerce surebiliyor dogum. Birde saati kestiremiyorsunuz. Gece yarisida olabilir trafigin en yogun oldugu saatlerde. Sezeryanda bunlarin hicbiri sozkonusu degil.
Walla hamile olsam yine epidural sezeryan olurum.

beni yanlis anlamanizi istemem ama eger sezeryanla dogurmus oldugunuz bebekler hayatta olmasaydi boyle dusunmezdiniz allah omur versin cocugunuza ama her dogan cocuk yasamiyor ve cocuk dogurmak istiyorsunuz daha onceki gecirdiginiz sezeryanlar onunuzde kocamaaannn bir engel.

Dogru soyluyorsunuz aslinda ama artik sezeryanla dogum yapmak normal doguma engel teskil etmiyor.
Sezeryandan 2 yil sonra normal dogum yapma sansiniz var. Sadece zaman siniriniz var. Siz anne karnindaki olumlerden bahsediyorsunuz sanirsam. Normal dogumla dogurtuluyorki kisa zamanda hamile kalmak isteniyorsa dikisler sorun yaratmasin. Allah herkese saglikl bebekler ve kolay dogumlar nasip etsin.

İzmir'de Ahmet Suphi Toprak var. 1989 yılında SSVD ile ilgili konuşma yapmış. Yahoo SSVD grubundan da yazılarını takip ediyorum.

Ben de eğer yeniden hamile kalabilirsem Ahmet beyi düşünüyorum SSVD için..İzmir e gittiğimde muayene olacağım ona...

Sincan Devlet Hastanesindeki Necati Kaya nın adını duymayan yoktur herhalde.Geçenlerde hacettepedeki bir profösürü orda hiçbir doktor ssvd yapmazken Necati Bey kolaylıkla doğurtmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…