_bambu_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 946 30 68 3 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _bambu_ #1 slm arkadaşlar benim 18 aylık bi oğlum var sezeryanla doğum yapmıştım. şimdi ikinci çocuğu planlıyorum sizce 2.5 yıl ara olursa sezeryandan sonra normal doğum yapabilir miyim? bu konuda bilgisi olan ya da yaşayan varsa yardımcı olur musunuız????????
slm arkadaşlar benim 18 aylık bi oğlum var sezeryanla doğum yapmıştım. şimdi ikinci çocuğu planlıyorum sizce 2.5 yıl ara olursa sezeryandan sonra normal doğum yapabilir miyim? bu konuda bilgisi olan ya da yaşayan varsa yardımcı olur musunuız????????
_bambu_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 946 30 68 3 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _bambu_ #2 arkadaşlar bu durumu yaşayan ya da fikir sahibi olan kimse yok mu???
P Plore Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2012 3 0 36 İstanbul 4 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _bambu_ #3 Konuyla ilgili gruba facebookta ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum) diye aratarak ulaşabilirsiniz. Pek çok anne var ssvd yapan.
Konuyla ilgili gruba facebookta ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum) diye aratarak ulaşabilirsiniz. Pek çok anne var ssvd yapan.