sezeryandan sonra normal dogum yapan varmi

[video=youtube;-SMJbfxYkAE]http://www.youtube.com/watch?v=-SMJbfxYkAE[/video]

yapanlar varsa paylaşsın lütfen

Sezeryandan sonra normal dogum yapan varmi
ewwt canm yengem yaptı ilk doğumu sezeryn oldu..türküyedee yaptı ilk ...ikinci ve üçüncüyüdeyurt dısında normal doğum yptı..olması mümküm ama gl gör kü doktorlar ilk doğum sezeryan diyorsan ikincisini hemn sezerayana alıyorlar..normal olur mu olmaz diye bkılmıyor bile ..

Benim iki sezeryan ameliyetim var aralarinda 1bucuk sene vardi ilerde 3cu olursa normal dogumu mutlaka yasamak istiyorum benimki zoraki olmustu tam dogacagi zaman kalbi cunku oncesinde 4dusugum var 9haftalikken kaybettim bebislerimi onun icin doktorum riske atmak istememisti sabaha kadar sanci ceksemde olmadi. insallah zamani gelince rabbim nasip eder normal dogumu

2 sezaryen üstelk riskli doğumunmuş 3.ye risk almakmı istiyorsun normali nedne macera gibi görüyorsunz.çok zor üstelk yani yapabilrsn dense bile sezaryen sonrası normal tehlikeli iç karın kasları dikşlerde yırtılma olablyr buda tehlikeli sonuçlar olablr..bir daha düşün derim prof kadın doğum doktoru asla uygun görmyr bilgine..

aman bacım riskli ise hiç girme...hem nasip oluyor doğuyorlar sezeryan yada normal ne farkeder..bizede nasip olur inşallah doğum veya sezeryan ...

aman bacım riskli ise hiç girme...hem nasip oluyor doğuyorlar sezeryan yada normal ne farkeder..bizede nasip olur inşallah doğum veya sezeryan ...

Ya tabi risk almak degil benimki ama normal dogumu cok istemistim olmadi nasip rabbim isteyen herkese nasip etsin anneligi insallah cok iyi bilirim o duygulari 7sene icinde 4dusuk yaptim daha dogrusu kurtaj oldum olmustu bebeklerim cok zor rabbim isteyen herkese nasip etsin dogum nasil olursa olsun neticede sonunda evladini kucagina alinca bitiyo butun acilar cok saolun kizlar bende yeni katidim araniza

Son düzenleme:

amin.. Canm rabbim hepimize nasip edr inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…