• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryandan sonra kanamam oldu

MAVXIXSU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
101
1
96
42
Ordu
arkadaslar meraba ben sezeryanla 2 ay önce doğum yaptım dogumdan 2 saat sonra felaket derecede kanamam oldu.dr geldi ve dikiş yerlerime ragmen karnıma dakikalarca bastıra bastıra rahmimdeki parcaları ve kanları cıkarttı.dr un ellerini tutyordum ama o devam ediyordu.cok zordu ya galiba bi doğum kadar agrılı bişeydi.dr un dediğine göre rahmim kendini toplayamadığı için olmuş.böyle birsey yasayan varmı.bidaha hamile kalabilirmiyim diye korkuyorum.aynı seyi bidaha yasamaktan korkuyorum yani

bende sezeryanal doğum yaptım hemde 14 yıl önce o zamanlar bile dr.böle bişey yapmadı.çok arkadaşımda var sezeryanla doğum yapan hiç duymadım.bence başka bir dr.gitsen ii olur.

haklısın içim hiç rahat degil.eve geldik ve hala portakal büyüklüğünde parcalar düşürdüm.günlerce etkisinde kaldım hala atlatmıs degilim.bakalım bi doktora daha gitsem iyi olur galiba

ben de yaşadım aynısını geçen yıl... çok berbattı hatırlamak bile istemiyorum. Siz hamile kaldınız mı tekrar? Ben de deliler gibi korkuyorum tekrar hamile kalmaktan.. Allahım bize yardım etsin inşallah..

sezeryan hakkında fazla bilgim yok ama acaba doktorunuz ameliyat sırasında içinizi düzgün temizleyememiş olabilir mi? ben normal doğum yaptım, benim de doğumdan sonra hemşire arada gelip karnıma bastırdı ama çok kan çıkmadı o sırada hem dikişim olmadığı için ağrım da olmadı, ama sezeryan yapan arkadaşlardan duyduğum onların da doktorları böyle bastırmış ve dikişleri fena acımış,keşke normal doğum yapsaydık dedirtmiş bu ağrılar, galiba kirli kanı atmak için bastırıyorlar...

Doktora göre rahmim kendini toparlayamamış.. Ayrıca vücudum kanamaya da çok müsaitmiş. Çok aşırı üülmüştüm o günlerde. Ben bir daha hamile kalsam doğumda yine aynı şeyleri mi yaşayacağım ? Sırf bu yüzden 2. çocuktan vazgeçmek üzereyim ama istiyorum da 2 yıl sonrası için.. Allahım yardımcımız olsun..

bende 6 yıl önce sezeryanla doğum yaptım ama epidural olmuştum uyuşukluğum akşama kadar geçmedi hala uyuşukken doktorum gelip bi karnına bastıralım hala uyuşukken dedi tabi benim canım yanmadı şimdi ikiniciye hamileyim doktorum değişti gerçi ama genel anesteziyle doğum yaparsam yaparlarmı bilmiyorum ama çok can yakıcı olduğunu tahmin edebiliyorum etrafımda kimsedede duymadım ayrıca bunu bi jinekoloğa sorsanız daha iyi bi cevap alırsınız sevgiler...

Back