• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryandan sonra iyilesemiyorum

Suleleley

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
5
3
1
32
Herk3se merhaba sirf beni belko siz anlarsiniz diye bu platforma uye oldum cok zor durumdayim 4 ay once sezeryenle dogum yaptim ilk dogumum ve hala iyilesemedim hizli yuruyemiyorum ayaktayken konusamiyorum hapşıramıyorum oksuremiyorum ayni aci 4 aydir devam ediyo karnima dokunamiyorum bile o kadar aciyor ki doktora gittim sikinti yokdedi ama ben artik dayanamiyorum gucum kalmafi bana yardim edin

Bu kadar kötü ağrılarınız varsa dayanamicak kadar ameliyattan sonra enfeksiyon kapmis olabilirsiniz.baska doktora gidin bide önlemli olabilir

Herk3se merhaba sirf beni belko siz anlarsiniz diye bu platforma uye oldum cok zor durumdayim 4 ay once sezeryenle dogum yaptim ilk dogumum ve hala iyilesemedim hizli yuruyemiyorum ayaktayken konusamiyorum hapşıramıyorum oksuremiyorum ayni aci 4 aydir devam ediyo karnima dokunamiyorum bile o kadar aciyor ki doktora gittim sikinti yokdedi ama ben artik dayanamiyorum gucum kalmafi bana yardim edin
Bu zamana kadar bu kadar agrı olmasi normal değil bencede basks doktora da görünün enfeksiyon vs bırsey olabilir mutlaka gösterin dikkat edin kendinize çok geçmiş olsun.

Ben doğum yaptım Neredeyse yedi ay oldu doğum yaptıktan sonra bir şeyler oldu hasta oldum kendime gelemedim corona vs de değilim her şey normal ,sonra biraz düzeliyor gibi oldum sonra yine hastayım sanki hep hastayım hep yatıyorum sütüm de gelmedi çocuğu da düzgün emziremedim, emzirmeden dolayı olsa anlayacağım ama öyle bir şey de yok ,ama ben niye hep hasta gibi yatıyorum ,hiç kimse çözemedi, hastaneye gittim hiçbir şey yok ama vücudumda bir halsizlik ve kırıklık var yedi ay oldu neden geçmiyor sizce:KK43:((

Bende böyleydim uyuyamiyordum ağrılardan sonra 6 ay sonra yavaş yavaş geçmeye başladı. Ama kalıcı sırt ve bel ağrısı bıraktı sezeryan şuan 1 sene oldu geçenlerde yine doktora gittim dedim doğumdan beri geçmiyor sirt bel ağrım emara girdim boyun bel fıtığı çıktı.

Bende böyleydim uyuyamiyordum ağrılardan sonra 6 ay sonra yavaş yavaş geçmeye başladı. Ama kalıcı sırt ve bel ağrısı bıraktı sezeryan şuan 1 sene oldu geçenlerde yine doktora gittim dedim doğumdan beri geçmiyor sirt bel ağrım emara girdim boyun bel fıtığı çıktı.
Ya allah razi olsun benim gibi birinin oldugunu duymak icimi ferahlatti cok umutlandim tesekkur ederim o zaman bende 6.ayimibeklicem

Ben doğum yaptım Neredeyse yedi ay oldu doğum yaptıktan sonra bir şeyler oldu hasta oldum kendime gelemedim corona vs de değilim her şey normal ,sonra biraz düzeliyor gibi oldum sonra yine hastayım sanki hep hastayım hep yatıyorum sütüm de gelmedi çocuğu da düzgün emziremedim, emzirmeden dolayı olsa anlayacağım ama öyle bir şey de yok ,ama ben niye hep hasta gibi yatıyorum ,hiç kimse çözemedi, hastaneye gittim hiçbir şey yok ama vücudumda bir halsizlik ve kırıklık var yedi ay oldu neden geçmiyor sizce:KK43:((
Lohusalik depresyonu ve cok zor geciyor allah yardimciniz olsun

psikolojik olabilir doğumdan sonra bazen bi çöküntü içine girebiliyoruz kendini yorgun güçsüz hissettigin için hasta saniyor olabilirsin

Enfeksiyon kapmis olabilir dikişlerin başka doktarlara da görünmen lazım canım

Ya allah razi olsun benim gibi birinin oldugunu duymak icimi ferahlatti cok umutlandim tesekkur ederim o zaman bende 6.ayimibeklicem
Emin olun sezeryan olup uzun süre ağrıları geçmeyen çok bayan taniyorum kafanıza takmayin. Allah en kısa zamanda ağrılarınızı dindirsin inşallah iyigünler 😊

Kesinlikle normal değil durumunuz. Ben de bir ay önce yaptım 10 gün aşırı ağrı vardı ama zamanla azaldı. Elbette çok ağır iş yaparsanız üşütürseniz dikişler iki sene boyunca zorlar ama dediğim gibi ağır sıkıntılı bit şey yaparsanız. Bu dedikleriniz de olmaması gerek başka doktora muhakkak görünün dikillerinize ultrason ile baksınlar

Back