Herk3se merhaba sirf beni belko siz anlarsiniz diye bu platforma uye oldum cok zor durumdayim 4 ay once sezeryenle dogum yaptim ilk dogumum ve hala iyilesemedim hizli yuruyemiyorum ayaktayken konusamiyorum hapşıramıyorum oksuremiyorum ayni aci 4 aydir devam ediyo karnima dokunamiyorum bile o kadar aciyor ki doktora gittim sikinti yokdedi ama ben artik dayanamiyorum gucum kalmafi bana yardim edin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sezeryandan sonra iyilesemiyorum
- Konu Sahibi Suleleley
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #dogumdansonra #doğumsonrası #sezeryan
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Nisan 2020
- 572
- 637
- 23
- 38
Bu zamana kadar bu kadar agrı olmasi normal değil bencede basks doktora da görünün enfeksiyon vs bırsey olabilir mutlaka gösterin dikkat edin kendinize çok geçmiş olsun.Herk3se merhaba sirf beni belko siz anlarsiniz diye bu platforma uye oldum cok zor durumdayim 4 ay once sezeryenle dogum yaptim ilk dogumum ve hala iyilesemedim hizli yuruyemiyorum ayaktayken konusamiyorum hapşıramıyorum oksuremiyorum ayni aci 4 aydir devam ediyo karnima dokunamiyorum bile o kadar aciyor ki doktora gittim sikinti yokdedi ama ben artik dayanamiyorum gucum kalmafi bana yardim edin
Ilgilendiginiz icin cok teşekkür ederimBu zamana kadar bu kadar agrı olmasi normal değil bencede basks doktora da görünün enfeksiyon vs bırsey olabilir mutlaka gösterin dikkat edin kendinize çok geçmiş olsun.
Ben doğum yaptım Neredeyse yedi ay oldu doğum yaptıktan sonra bir şeyler oldu hasta oldum kendime gelemedim corona vs de değilim her şey normal ,sonra biraz düzeliyor gibi oldum sonra yine hastayım sanki hep hastayım hep yatıyorum sütüm de gelmedi çocuğu da düzgün emziremedim, emzirmeden dolayı olsa anlayacağım ama öyle bir şey de yok ,ama ben niye hep hasta gibi yatıyorum ,hiç kimse çözemedi, hastaneye gittim hiçbir şey yok ama vücudumda bir halsizlik ve kırıklık var yedi ay oldu neden geçmiyor sizce((
- 14 Aralık 2020
- 228
- 247
- 18
Bende böyleydim uyuyamiyordum ağrılardan sonra 6 ay sonra yavaş yavaş geçmeye başladı. Ama kalıcı sırt ve bel ağrısı bıraktı sezeryan şuan 1 sene oldu geçenlerde yine doktora gittim dedim doğumdan beri geçmiyor sirt bel ağrım emara girdim boyun bel fıtığı çıktı.Herk3se merhaba sirf beni belko siz anlarsiniz diye bu platforma uye oldum cok zor durumdayim 4 ay once sezeryenle dogum yaptim ilk dogumum ve hala iyilesemedim hizli yuruyemiyorum ayaktayken konusamiyorum hapşıramıyorum oksuremiyorum ayni aci 4 aydir devam ediyo karnima dokunamiyorum bile o kadar aciyor ki doktora gittim sikinti yokdedi ama ben artik dayanamiyorum gucum kalmafi bana yardim edin
Ya allah razi olsun benim gibi birinin oldugunu duymak icimi ferahlatti cok umutlandim tesekkur ederim o zaman bende 6.ayimibeklicemBende böyleydim uyuyamiyordum ağrılardan sonra 6 ay sonra yavaş yavaş geçmeye başladı. Ama kalıcı sırt ve bel ağrısı bıraktı sezeryan şuan 1 sene oldu geçenlerde yine doktora gittim dedim doğumdan beri geçmiyor sirt bel ağrım emara girdim boyun bel fıtığı çıktı.
Lohusalik depresyonu ve cok zor geciyor allah yardimciniz olsunBen doğum yaptım Neredeyse yedi ay oldu doğum yaptıktan sonra bir şeyler oldu hasta oldum kendime gelemedim corona vs de değilim her şey normal ,sonra biraz düzeliyor gibi oldum sonra yine hastayım sanki hep hastayım hep yatıyorum sütüm de gelmedi çocuğu da düzgün emziremedim, emzirmeden dolayı olsa anlayacağım ama öyle bir şey de yok ,ama ben niye hep hasta gibi yatıyorum ,hiç kimse çözemedi, hastaneye gittim hiçbir şey yok ama vücudumda bir halsizlik ve kırıklık var yedi ay oldu neden geçmiyor sizce((
psikolojik olabilir doğumdan sonra bazen bi çöküntü içine girebiliyoruz kendini yorgun güçsüz hissettigin için hasta saniyor olabilirsinBen doğum yaptım Neredeyse yedi ay oldu doğum yaptıktan sonra bir şeyler oldu hasta oldum kendime gelemedim corona vs de değilim her şey normal ,sonra biraz düzeliyor gibi oldum sonra yine hastayım sanki hep hastayım hep yatıyorum sütüm de gelmedi çocuğu da düzgün emziremedim, emzirmeden dolayı olsa anlayacağım ama öyle bir şey de yok ,ama ben niye hep hasta gibi yatıyorum ,hiç kimse çözemedi, hastaneye gittim hiçbir şey yok ama vücudumda bir halsizlik ve kırıklık var yedi ay oldu neden geçmiyor sizce((
- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.928
- 548
- 27
Enfeksiyon kapmis olabilir dikişlerin başka doktarlara da görünmen lazım canımHerk3se merhaba sirf beni belko siz anlarsiniz diye bu platforma uye oldum cok zor durumdayim 4 ay once sezeryenle dogum yaptim ilk dogumum ve hala iyilesemedim hizli yuruyemiyorum ayaktayken konusamiyorum hapşıramıyorum oksuremiyorum ayni aci 4 aydir devam ediyo karnima dokunamiyorum bile o kadar aciyor ki doktora gittim sikinti yokdedi ama ben artik dayanamiyorum gucum kalmafi bana yardim edin
- 14 Aralık 2020
- 228
- 247
- 18
Emin olun sezeryan olup uzun süre ağrıları geçmeyen çok bayan taniyorum kafanıza takmayin. Allah en kısa zamanda ağrılarınızı dindirsin inşallah iyigünlerYa allah razi olsun benim gibi birinin oldugunu duymak icimi ferahlatti cok umutlandim tesekkur ederim o zaman bende 6.ayimibeklicem
Allah razin olsun sabretmeye calisiyorum ben sadece ben boyleyim ve olucem zannediyodum cok tesekkur ederimEmin olun sezeryan olup uzun süre ağrıları geçmeyen çok bayan taniyorum kafanıza takmayin. Allah en kısa zamanda ağrılarınızı dindirsin inşallah iyigünler
Gercektwnmi of ofLohusalik depresyonu ve cok zor geciyor allah yardimciniz olsun
Grçti mi ğrılarınız aynı durumdayım çıldıracağımAllah razin olsun sabretmeye calisiyorum ben sadece ben boyleyim ve olucem zannediyodum cok tesekkur ederim
Kesinlikle normal değil durumunuz. Ben de bir ay önce yaptım 10 gün aşırı ağrı vardı ama zamanla azaldı. Elbette çok ağır iş yaparsanız üşütürseniz dikişler iki sene boyunca zorlar ama dediğim gibi ağır sıkıntılı bit şey yaparsanız. Bu dedikleriniz de olmaması gerek başka doktora muhakkak görünün dikillerinize ultrason ile baksınlar