sezeryandan sonra ilk ağda

aycank

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.275
47
318
Ankara
kızlar sezeryandan ne kadar sonra ilk ağdanızı yaptınız o süre zarfında jiletmi kullandınız

Kanamam durunca gittim akıntımın bitmesini beklediğim için 2 ay oldu nerede ise jilet kullandım bir defa gitmeden ama pişman oldum kalınlaştı hemen sonra da çok acıdı..Kanaman biter bitmez git bence jilet sürme

bende 40 ım çıktıkdan sonra yaptım bi zararı olmadı ama dikkat etmek lazım tabii

kızlar konudan biraz farklı ama doğumdan sonra iğneli epilasyona giden varmı aranızda,bi tanıdığım gitti çenesi için sütüm azaldı dedi.bende gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum sütüm kesilir diye.

kızlar konudan biraz farklı ama doğumdan sonra iğneli epilasyona giden varmı aranızda,bi tanıdığım gitti çenesi için sütüm azaldı dedi.bende gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum sütüm kesilir diye.

konudan baya farklı ama lazer epilasyon konusunda yazdığınız konu kapanmış. Özel mesaj da gönderemediğim için buradan yazıyorum. Bloom polikliniğine gittiniz mi ya da olumlu-olumsuz bir şey duydunuz mu? Cevaplarsanız sevinirim :)

Back