Sezeryandan sonra bel fıtığı ve sonra 2. bebek önerilerinizi bekliyorum

sonuyok

özlem kokan kızım
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
1.716
71
ben 16 ay evvel doğum yaptım sezeryanla ve doğumdan 7 ay kadar sonra sol bacağımda ağrı uyuşma kuruk sokumunda oturunca ağrı ve sağ ayak parmaklarımda keçelenme bu belirtilerle gittim dr ve mr da l4 l5 ve l5 s1 fıtık çıktı nasıl üzüldüğümü anlatamam fakat belimde ağrım yok çok şükür bir kaç beyin cerrahına danıştım hepsi de ameliyat dedi ama benim ameliyat olacak kadar şiddetli ağrılarım yok hatta ilaçta kullanmıyorum ki kızımda emiyor hala bu durum beni çok üzdü üzülmekte bir yana ya tekrar anne olabilirmiyim o daha da üzdü
ha birde felç olma korkusuyla yaşamak var en son gittiğim beyin cerrahı ameliayta gerek yok şimdilik idare edebildiğin kadar et dedi oldu edeyim ama yaşım 32 ben bir bebek daha düşünüyorum bu durumda hamile kalırsam hamilelikte ya ağrılarım olursa dayanamayacak hale gelirsem ya ameliyat olmak durumunda kalırsam hamileyken o beni korkutuyor
ameliyat olmam içinde şiddetli ağrım yok ama tabi rahatsız ediyor ama ameliyatmı olayım çocuk için yoksa ameliyat olmadan nasıl cesaret edeyim düşünmekteyim ve bir karar veremedim yeni bir bebek için bu durumda kalmak çok üzdü beni ne yapacağımı bilemiyorum pffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…