Sezeryandan ne kadar sonra iyileştiniz?

Cevrimhici

Şampiyon Belli 2. Kim?
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2006
4.664
229
42
Arkadaşlar ben sezaryen olalı yaklaşık 3 ay olacak..Ama hala hapşırdığımda ya da üşüttüğümde canım acıyor.Sizde de var mı aynı sorunlar?

canımmcım öncelikle geçmiş olsun:))bende sezeryanlı doğum yaptım 5 yıl oldu ve bazen hala acır kasılır,zamanla düzelir rahatsızlığın...
sevgiyle kal canım

Arkadaşlar ben sezaryen olalı yaklaşık 3 ay olacak..Ama hala hapşırdığımda ya da üşüttüğümde canım acıyor.Sizde de var mı aynı sorunlar?

merhaba canım:
bundan 4 sene önce bende sezeryanla doğum yaptım ve benim yanımda bana yardımcı olabilecek kimse olmadığı için evime gelir gelmez ayaklandım ben tabi bunun acısını da zamanla çektim.20 gün sonra dikişlerim tutmadı ve hemen pansumana aldılar.şimdi aradan uzun bir süre geçti ve dikiş tutmayan yerde iz kaldı fakat şükürler olsun ki ağrım sızım olmuyor.bende kendime şaşıyorum bazen onca kendime dikkat etmeme rağmen maşallahım var dedim.laelaelaelaelae
ama şimdi sorsalar normal doğummu,sezeryanmı ?? normal doğumu tercih ederim.

bende 3 ay oldu sezeryanla dogum yaptım.. hala kesı yerım uyusuk... bazen sızlar ve ben hala elimi degdırırken tedırgın oluyorum acımasa bıle tedırgınlıği yetıyor....

bende üçay önce doğum yaptım evet bendede hala uyuşukluk var hastanede çok iyiydim evdede hemen kaktım her işimi yaptım ama sonra yaram sıcaktan dolayı mantar olmuş ve mikrop kapmıştı tekrar muayeneye gittim ilaç kullandım şuandada hala kızarıklık var bide terlediği zaman yanıyo sanki doktorum banyodan sonra saç kurutma makinesiyle kurutmamı ıslak bırakmamı söyledi

selam arkadaşım ben dogum yapalı 2,5 sene oldu banada bakacak kimse yoktu hemen ayaklandım ve dikişlerim tutmadı bide akmaya başladı tam 1 sene bunu çektim benide hergün pansumana aldılar çok kuvvetli antibiyotikler kullandım ama şimdi bi şikayetim yok sevgiyle kalın

benim de 6 ay oldu sezeryan oldum. bende o bolgede hissizlik var. ama hic agri sizi olmadi cok sukur. kendinize iyi bakin kizlar. nasil ayaklandiniz hemen ole yaa uzuldum simdi. ben cok korkuyodum ilk zamanlar dikisler acilir diye rahat hareket edemiyordum. annemler guluyodu bana. :)

evet canim saol imzayi simdi yaptim yeni ogrendim ama kucultmeyi unutmusum yapcam birazdan kocaman oldu bu :)

benimde 17 ay oldu doğum yapalı sezeryan oldum 3. gün ayağa kalktım herkez yatmamı söylüyordu ama ben çok rahatdım 15 gündede iyileştim ama 4, 5 ay ağır haraket yaptığımda sızlıyordu şuan hiç bişim yok ....

:a015:ya arkadaşım aslında bu sezryan akıl işi degil tabiki ben kendim istedim ve pişman oldum ben çok çektim ya hatırladıkça kötü oluyorum

:a015:ya arkadaşım aslında bu sezryan akıl işi degil tabiki ben kendim istedim ve pişman oldum ben çok çektim ya hatırladıkça kötü oluyorum

canim bu kisiye gore de degisiyo. ben iyiki sezeryan olmusum diyorum. izi bile yok denecek kadar azaldi. bana gore altta dikis olmasindan iyidir. deformasyon yok di mi ama ben 4 kiloyu doguramazdim zaten :)

ben mecbur 13 günlükken kalktım ayağa hastanelerde işlerimiz oldu ufaklık ameliyat olmuştu. hergün yolculuk yapmak zorunda kaldım. ama çok acısını çektim. normaldir kat kat kesiliyor ve kat kat dikiliyor. bir ay kadar dışarılarda süründükten sonra eve geldim. lohusam dışarılarda geçti dinlenemedim.dikkat etmek lazım bir aylık sezaryanlıyken yatağa çarşaf geçircem diye kaldırmıştım bir kısmı patladı dikişlerin sonra başka bir yeri iltahap oldu çok acı çekmiştim. ben de düşününce kötü oluyorum. geriliyor daha çok acıyordu dik bile duramıyordum acısından çamaşır asamadım uzun bir süre yukarıya uzanınca cart diye ayrılacak sanıyo insan:))) çamaşırlığa astım çamaşırları. iki ay diyebilirim çok zor geçti. 8 ay sonra kova falan kaldırdım ağır kaldırdım. şimdi iyiyim şükür 3 yıl oldu. yanlız çok öne doğru bükülürsem dikiş yerleri ağrıyor.

benim 2,5 ay oldu sezeryanla doğum yapmam 3.gün yatmadım direndim 10.gün dışarıya bile çıktım biraz ağrım vardı ama 20 günden sonra pek bişeyim kalmadı diyebilirim lazerle yapıştırılmış benim ameliyat yerim şuan ağrım felan yok allaha şükür ağda bile yaptım ağrım olmadı

benimde sezaryanla oldu doğumum ve aradan sekiz yıl geçti doğum yapalı birkaç ay olmuş ve uyuşukluk var diyorsunuz bende de hala var tabiki olucak çünkü orası kesiliyor hemde kaç kat kesilen yeri hiç hsedemiyorum .gerçi küçük bir çizgiydi şuan kayboldu benim estetik yapmışlardı çok şükür dikişe nazaran daha rahattım.ve sadece iki gün hastanede yatabildim evde hiç yatamadım .oğlum çok yaramazdı.

Ben de estetik dikişliyim..Ama arkadaşımınki normal dikiş ve normal dikişli olanların estetiğe göre daha az canı yandığı,Daha çabuk iyileştiğini düşünülüyor..Üşüttüğümde çok canım yanıyor..Bilmiyorum ne zamana kadar sürecek..

5 yil önce bende mecburen sezeryan olmak zorunda kaldim.(cocugun hayati tehlikesi vardi)
su anda bile hala sizliyo soguk havalarda ve hissiz sanki.
benim olmayan ama benim tasimak zorunda oldugum bir fazlalik gibi geliyo.
7. günde cikdim hastaneden ve hic problem olmadi dikislerde.
eger mecburiyet olmazsa normal dogum en sagliklisi bence.

kizlar ya ben de birsey soracagim hepiniz de dediginize gore sezeryanla dogum yapmisiniz ben sunu cok merak ediyorum sezeryan yaparken belden asagiyi uyusturuyorlar mi ya da narkoz mu veriyorlar ya ben hep cok korkmusumdur gerci hic dogum yapmadim bir dusuk yaptim ama gene d ecok merak ediyorum beni aydinlatirmisiniz sevgilr

kizlar ya ben de birsey soracagim hepiniz de dediginize gore sezeryanla dogum yapmisiniz ben sunu cok merak ediyorum sezeryan yaparken belden asagiyi uyusturuyorlar mi ya da narkoz mu veriyorlar ya ben hep cok korkmusumdur gerci hic dogum yapmadim bir dusuk yaptim ama gene d ecok merak ediyorum beni aydinlatirmisiniz sevgilr
Beni voll narkoz bayilttilar ama isteyince belalati bayiltiyorlarmis korkma inanki basina geldiginde bir an evvel kurtulmaktan baska detayina önem veirilmiyor genelde...

X