- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
- Konu Sahibi Cevrimhici
Arkadaşlar ben sezaryen olalı yaklaşık 3 ay olacak..Ama hala hapşırdığımda ya da üşüttüğümde canım acıyor.Sizde de var mı aynı sorunlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben sezaryen olalı yaklaşık 3 ay olacak..Ama hala hapşırdığımda ya da üşüttüğümde canım acıyor.Sizde de var mı aynı sorunlar?
:a015:ya arkadaşım aslında bu sezryan akıl işi degil tabiki ben kendim istedim ve pişman oldum ben çok çektim ya hatırladıkça kötü oluyorum
Beni voll narkoz bayilttilar ama isteyince belalati bayiltiyorlarmis korkma inanki basina geldiginde bir an evvel kurtulmaktan baska detayina önem veirilmiyor genelde...kizlar ya ben de birsey soracagim hepiniz de dediginize gore sezeryanla dogum yapmisiniz ben sunu cok merak ediyorum sezeryan yaparken belden asagiyi uyusturuyorlar mi ya da narkoz mu veriyorlar ya ben hep cok korkmusumdur gerci hic dogum yapmadim bir dusuk yaptim ama gene d ecok merak ediyorum beni aydinlatirmisiniz sevgilr