• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryandan 40 gun sonra ilk kontrol muayenesi

EgeliFatosh

oğluma kardeş geliyor..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
1.465
3
156
Ankara
sezeryan olan arkadaslar ilk muayenede alttan mi muayene etti dr? agda yaptirip gitmek istiyorum ama agdacim sezeryandan 2 ay sonra yapalim demisti, dikislere zarar vermemesi icin...siz yaptirdiniz mi daha erken?

evet canım,alttan bakıyor,smear testi için.Ben ağda yaptırmamıştım,2 aydan önce zararı olur mu bilemiyorum

Canım ben de kontrole gitmedim henüz 60 gün oldu,kendimi de iyi hissediyorum gerek var mı acaba?Çünkü doktorum da çağırmadı.

Canım ben de kontrole gitmedim henüz 60 gün oldu,kendimi de iyi hissediyorum gerek var mı acaba?Çünkü doktorum da çağırmadı.

genelde cagiriyor drlar,seninki neden cagirmadi acaba? bi tel acip sor istersen..ben de iyi hissediyorum ama gorunurde iyilesmis olsamda icerde isler yolunda mi bi baksin...hem zarari olmaz

sezeryan olan arkadaslar ilk muayenede alttan mi muayene etti dr? agda yaptirip gitmek istiyorum ama agdacim sezeryandan 2 ay sonra yapalim demisti, dikislere zarar vermemesi icin...siz yaptirdiniz mi daha erken?

ben sezaryenden 25 gün sonra ağdacıma mecburen gittim bişey olmuo korkma ama dikiş yerlerine yapmıyo tabi sezaryenden sonra alttan muayene yapılmıyo ultrasyondan bakıyo ben 1 hafta sonra gittim ultrasyondan baktı ve için tertemiz dedi alttan muayene yok yani

ben sezeryandan 6 hafta sonra muayeneye gittim.hem alttan bakti hem de ameliyat yerime bakti korkma canim birsey olmaz ..sezeryani atlattin da alttan muayeneden mi korkuyorsun ..hic aklina kötü seyler getirme canim ..Allah in izniyle birsey olmaz..

bende 2 ay sonra gitmiştim kendi ağdamı kendim yaptım fakat dikiş yerlerime doğru jiletle aldım bişy olur diye alttan muayene etti ve vajinal ultrasonla baktı smear testi yaptı bende çok korktum ama korkulacak hiçbir şey yok merak etme

Benim doktorum da 40 gün sonra çağırdı.geçen gün jiletle temizlenip gittim.Alattan muayene etmedi.10 günlükken de çağırmıştı aynı o zaman yaptığı gibi ultrasonla kontrol etti.Dikişlerim de şükür ki çok erken ve sorunsuz kapanmıştı zaten..

sonunda kontrole gittim arkadaslar,agdami yaptirdim, neyseki dikislere bisey olmadi, iyi ki yaptirmisim, hem alttan bakti, hem ultrasonla bakti, drdan dra degisiyor bu muayene demek

Back