Sezeryandan 3ay sonra hamilelik. Yardim edin((

Gunes123450

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
125
24
25
Merhaba. Ilk once belirtmek isterimki azeriyim yalnis yazarsam kusuruma bakmayin(. Ben mayis 14de sezeryanla kizimi kucagims aldim. Ve dun 6haftalik hamile oldugumu ogrendim((( Kalbi atiyo bebegimin. Doktorum bana aldirmam gerektigini soyluyo ama ben bunu yapamiyorum((( ne kadar yardim etmesini istesemde bu sorumlulugu alamiycagini soyledi :’( Lutfen bana yardim edin. Aranizda benim gibi olupda sag salim bebegini kucagina alan oldumu?((( Risk cok evet biliyorum ama belki bisey olmaz dige dusunuyorum((( Benim gibi olan varsa lutfen soyleyin((

Merhaba. Ilk once belirtmek isterimki azeriyim yalnis yazarsam kusuruma bakmayin(. Ben mayis 14de sezeryanla kizimi kucagims aldim. Ve dun 6haftalik hamile oldugumu ogrendim((( Kalbi atiyo bebegimin. Doktorum bana aldirmam gerektigini soyluyo ama ben bunu yapamiyorum((( ne kadar yardim etmesini istesemde bu sorumlulugu alamiycagini soyledi :’( Lutfen bana yardim edin. Aranizda benim gibi olupda sag salim bebegini kucagina alan oldumu?((( Risk cok evet biliyorum ama belki bisey olmaz dige dusunuyorum((( Benim gibi olan varsa lutfen soyleyin((
Ne olursa olsun canım aldırma o bebek senın evladın ve o da bır can bak anne olmak için yanıp tutuşan o kadar cok insan varken rabbım sana ıkıncısısnı nasıp etmiş bunun vebali agır canım bak benım 4 ay önce bir düşüğüm oldu cok üzüldüm simdi tekrardan hamıleyım bunada bir sey olur diye cok korkuyorum Allaha havale et sen rabbım napacagını iyi bilir

Anne için ölüm riski olmasa doktor alalım demez. Başka doktora gidin, fikir alın. Gebelikte rahim yırtılması yasarsaniz hem bebeğinizi kaybedersiniz hem de iç kanamadan siz ölürsünüz. Oldu ki kurtuldunuz rahminiz alınır ve bir daha anne olamazsınız. Büyük risk.

Bir kaç doktora daha gidin. Canınızı tehlikeye sakın atmayın.

Her kesin doğum hikayesi ve bünyesi farklıdır. Buna göre karar vermeyin.

Başka doktora gidin eğer sağlığınız tehkikedeyse aldırmaktan başka çare yok gibi

Canim riski ney tam olarak ne dedi doktorunuz ? Yengem 3.cocugunuda sezeryan ile dogurduktan 2 ay sonra 4. Bebege hamile kaldi. Ve gayet saglikli dogum yapti bir sorun olmadi hatta besinci de olabilir demis istemiyor tabi dorduncuyu de istemiyordu ama olacak varsa engel olamiyorsun. Sen bence kesinlikle baska doktorada git.

Sen o çocugu aldırdığında Allah da senin kucagındakı bebısım alsa ne yaparsın bi düşün. Kucagındakı bebegı seviyorsun demı. Hemde nasıl. Karnındaki de onun gıbı olcak. Onun katili olmak istemezsin heralde. Allah nasıp ettiyse o cocuk Bı sekılde dogar

Baska doktorlara daha gorunun mutlaka. Aldirmayi dysunmeyin bak gordun iste senin gibi orneklerde var rabbim yardimcin olsun

Salam. Taniwimda ard arda kesrle uwag dünyaya getirdi bir problem olmadı. Esas risk tikiwlerin partlamasidi hekimler buna gore qorxur. Eyer sizde bawqa bir problem yoxdusa dunyaya getire bilersiz

Yaradan verdiyse kuluna kabullenmek düşer tek doktorda kalma birkac doktora daha git sağlığını tehlikeye düşürecek bir durum yok ise asla aldırma... Düşünsene suan organları oluşmaya başladı kıymayın o yavrucağa... Dikişler için sadece daha dikkatli olun...:KK69:

Ne olursa olsun canım aldırma o bebek senın evladın ve o da bır can bak anne olmak için yanıp tutuşan o kadar cok insan varken rabbım sana ıkıncısısnı nasıp etmiş bunun vebali agır canım bak benım 4 ay önce bir düşüğüm oldu cok üzüldüm simdi tekrardan hamıleyım bunada bir sey olur diye cok korkuyorum Allaha havale et sen rabbım napacagını iyi bilir
Sen o çocugu aldırdığında Allah da senin kucagındakı bebısım alsa ne yaparsın bi düşün. Kucagındakı bebegı seviyorsun demı. Hemde nasıl. Karnındaki de onun gıbı olcak. Onun katili olmak istemezsin heralde. Allah nasıp ettiyse o cocuk Bı sekılde dogar

Kizlar anne icin ciddi risk var, icerdeki dikisler tam kaynamadigindan 2. Gebelikte acilma yapabiliyor. Siz cildirdiniz mi? Nasil dogur vs dersiniz?

Anne sagligini ciddi tehdit eden bir durum. Baska dr a da gidin ve krndinizi surekli gozetim altinda tutmaniz lazim. Kucuk bebekle ne kadar mumkun olur bilemiyorum.

3 ayda daha rahim bile toparlanamamıştır neden korunmadınız ki? Burda ben doğurdum birşey olmadı diyen illaki çıkacaktır ama senin rahmin,vücudun ne durumda onu ancak doktorun bilir. 3ay cidden çok kısa bir süre. Başka doktora daha git duruma göre karar ver. Dikişler taşıyamazsa erkende doğumla hem bebeğin hemde kendi hayatın tehlikeye girer, iyi düşün. Allah hayırlı yolu göstersin inşallajh.

Mutlaka başka doktorlara da gidin ve fikir alın.
Hepsi aynı şeyi söylerse ve bebek haricinde sizin de hayatınız tehlikedeyse doktorunuzu dinleyin derim.
Allah korusun size de bi şey olsa, şimdi kucağınızdaki bebeğiniz de annesiz kalır. Veya rahim çok zarar görürse hem hamilelik biter hem belki bi daha anne olamazsınız.
Ben size asla aldırın diyemem ama lütfen eğer birden fazla doktor size aynı şeyi söylerse doktorunuza güvenin.
Rabbim yardımcınız olsun inşallah 💕

Benim en samimi arkadaşım aynı şekilde doğum yaptı. O bebek 6 aylık olana kadar hamile olduğunu bile bilmiyordu. Son 3 ay kalınca da hiç bir doktor aldır demedi. Doğurdu sıkıntı olmadi.

Kizlar anne icin ciddi risk var, icerdeki dikisler tam kaynamadigindan 2. Gebelikte acilma yapabiliyor. Siz cildirdiniz mi? Nasil dogur vs dersiniz?
Aldır mı diyeyim kusura bakmayın ama o gunahın vebaline asla girmem.

X