sezeryandaki ustalığı tescillenmiş doktor

patik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
1.930
3
116
İstanbul
6ncı ayım...keseme göre olduğu için özel çapada altay kartal a gidiceğim...miyomumdan dolayı sezeryan olmam gerekiyor...kimi arkadaşların dikişleri sorunsuz kimileri sorunlu...annemin mostralık kadın doğumcusundan başka tanıdık bildik bir doktorda bulamadım..kavun deil hoş bakıp da anlıyacağım bu doktorun cerrahi yeteneği iyidir diye...allaha emanet den sonra birde danışayım istedim...belki istanbul avrupa yakasında bir dr önerisi alırım diye...fisfisfis

benimde bursada olucak doğumum aynı senin gibi miyomum var. o yüzden sezeryan bende daha yeni budum doktor inşaallah istediğin gibi olur.2 doktor giricek doğuma..istanbuldada hasekide çalışan bir doktorum var ama sezeryan konusunda nasıldır bilemiyorum.ben gebeliğimden önce ona gitmiştim.bakırköyde muayenehanesi istersen yazarım..şimdi istanbula git gel daha zor benim için o yüzden bursaya gidiyorum..

cnm benım dr um sorunsuz yaptı artı dıkıslı degıl lazer yapıstırmalı sana sıddetle tavsıye edebılırımistanbul bağcılar medicine hospıtalde op.dr. tuba acetbnım sımdılık bu sorunum olmadı artı sezeryan yerımdecırkın durmuyo benden onerı gerısı sana kaldı

benım sezeryanımı avcılar hospıtaldan tulay egelı yaptı ben cok memnunum.dıkısım estetık dıkıs dedıklerı yapıstırma seklınde.kesı yerıde cok buyuk degıl.saun ıkı ay oldu dogum yapalı sadece pembe bır ız kaldı.ben ılk aydan berı ona gıttım.suanda hastanedede muayene edıyor.cok ıyı sıcak bır doktor.

sezaryen doğumda ve rahim operasyonlarında dalında uzman bir doktor tavsiye edebilirim ama keseye uygun derken doğum ücretinden bahsediyorsanız sezaryen doğum sigortalıya yeni zamlı fiyatı ile 800ytl.bu kış iki halamız bu doktorda rahim ameliyatı oldular daha öncesindede bir çok tanıdığımızın doğumlarını yaptı Allah kısmet ederse bende doğumumu bu doktorda yapıcam doktorun ismi Tamer sözen buda site adresi http://www.avrasyahospital.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=55

canım merhaba ben erken doğum yaptım.valla doktorum olmasaydı.bende oğlumda hayatta olmıyacaktık.ayrıca hem doktorum hemde arkadaşım şafak hastanesinde ali koyuncuoğlu çok memnun kalırsın .benim kesim büyüktü bebekler küçük olduğu için ama 2 gün yattım ve sonrasında ayaktaydım.tavsiye ederim.gidersen aliye adım sinem

selam cnm bende TAMER SÖZEN'E gidiyorum kendisi benim 3 yıllık drum çok mükemmel bir doktordur bende herkeze şiddetle tavsiye ederim.....

bende doğumumu özel çapada yaptım ayşegül tecere sürekli gittim doğumumuda o yaptı normal doğum yaptım altay beyinde çok iyi olduğunu doğum yapmıs kişilerden duydum ayşegül hanımda iyi bence değiştirme hastanede iyi sürekli ilgileniyorlar yani ben çok memnun kaldım

ben doktorumu tek gecerim kadıköy acıbadem tolga ergin
8 ay olcak dikişim kayboldu nerdeyse ve çok ufak elide çok hafif:)

slm arkadaşlar tamer sözeni bende şiddetle tavsiye ediyorum gerçektende sezaryanda bir numara bence aynı gün ayağa kalkıp yürüdüm hiç yatmadım ve diğer hastalrıda aynı şekildeydi gerçektende çok tecrübeli bi doktora.s.

z.burnu ve yakınında oturan herkeze gönül rahatlıyla tavsiye edebileceğim tek doktor op.dr.F.TAMER SÖZENalkisalkisalkis

silivri anadolu hastanesinde MERAL SOLAK VATANDOST epidural sezeryan oldum ameliyatım çok iyi geçti 1 günde ayaklandım sizlerede tavsiye ederim.

şu tamer sözen her kimse,onu tavsiye edenlerin nedense 2-3 mesajları var hep.tesadüf değil herhalde,tamer bey sıkı reklam yaptırıyor belli ki.

Arkadaşlar benim doktorum Medicana International'da Doktor Eser Ağar. Bebişim çok büyüdüğü için sezeryan olmak zorunda kaldım. Sezeryan sonrası hiç sorun yaşamadım. Doktorumdan ve hastaneden çok memnun kaldım. Doktor Bey Silivri Anadolu Hastanesi 'ne transfer olmuş ama. :2:

eğer sezeryan iseniz ve yenibosna yakınlarında iseniz kesinlikle mürvet hanım işinde çok usta bi doktor özellikle sezeryanda gerçekten profösyönel.ben ayıldığımdan itibaren hiç sorun yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…