Sezeryanda genel anestezi mi spinal anestezi mi ?

Ee bütün bunlar olurken esin nerdeydi?

Keşke dava etseydin ..

Elaleme bakarsan dogurma cocuk icerde kalsin :)

Spinal oldum. Çok güzeldi.
Zaten ayaklanmamda çabuk oldu.
Arada bel ağrım oluyor. Oda yıllardır var gerci.

Ve bence bunları düşünmeyin yada kimseye sormayın doğum hikayesini.
Çünkü herkes farklı yaşıyor.

Ben hemen ayaklanmıştım. Oglumun herşeyiyle ilgilendim.
Bunu sen belki yaparsın yada yapamazsın. Bu sana ve vucuduna bağlı bir şey.

Doğum hikayelerini ve olumsuz şeyleri kendinizden uzak tutun.

dışarı da hep aynı ayyy sezaryen mu olcaksin ayyy çok yazık. Ayyy sakın belden uyusturma diye diye beni çileden çıkariyolar artık doktorla konuştuktan sonra karar vermek en sağlıklsi sanirim

İnsanlarla bu tür konuları konuşmayın.
Hangisi nasip olursa diyip konuyu kapatın.
Zatenn hassas bir dönemdesiniz. Kendinizede bebeğede bu eziyeti yapmayın lütfen.
Tadını cıkarın şu günlerin.

He doğunca görürsün diyenleride salla gitsin

Elaleme bakarsan dogurma cocuk icerde kalsin :)
O çeneler hic durmuyor hernkonu hakkinda bi fikileri var

Olumluhikayeleri gözonunde bulunduruyorum genelde olumsuzları okuyup geçiyorum. Bu bebek doğacak nasilsa oyle de böylede. Cok sevindimumarim bende kalkabilirim .

Sallamak mumkun değil herkes bi ağizdan ayni seyelri söylüyor. Genelde gençlerde boyle bi durum yok . Orta yaşlılar kendilerine görev edinmis adeta olumsuzluklari. Konuşmuyorum ama soruyolar haklisiniz aslinda .

Şundanda bahsetmek istiyorum.
Zaten annelik güdüsü sizin yatmanıza izin vermiyor.
Tabi ekstra bir şey olmadıgı sürece.
Benim çevremde bende dahil herkes ertesi gün bebegiyle ilgilendi hep.

3maymunu oynuyoruz cocuk olunca zaten
Sözde özgür ülkeyiz. Gercekte baskılar baskılar

Benim ilk oğlum genel ile oldu dr ile bu aykı kontrolde sezeryanı nasıl yapacaksınız diye sordum
Spinal dedi bende endişelerimi anlattım sıkıntı yaşamayacağımı söyledi
Genelde çocuğa narkoz geçmesin diye hemen anneye giriştiklerini kesi yaparken hoyrat davranıldığını söyledi
Spinalde çocuğa narkoz geçmesi diye birşey olmuyor annenin dokularına gerek bebeği alırken gerek bebek alındıktan sonra kapatırken daha rahat ve özenli davranılıyor dedi drum
Evlad sahibi olmak için artık göze aldık bazı şeyleri sağlıkla kucağımıza alalım inşallah meleklerimizi
Şimdiden size hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum

Oysa sorup akil istesem tabi ki yorum yapın ama dedigim gibi sezeryan olacagim kendi isteğimle diyorum y sanki verem olmusum kanser olmuşum gibi davraniyorlar insamlar cok acayio ve uzak durmak istiyor insan .

Spinal doğum yaptım ve cok rahatti. Bebeğimi de ilk ben görmüştüm. Sizin için de hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alın :)
Aminnn insallah olumlu seyler duyunca heyecanlaniyorum . Cesaret edebilirsem bende cok istiyorum
Aminn inslaalh rabbim bağışlasın hepimizin kuzusunu insallah . Teşekkür ediyorum genel anestezi nasildi dusunceniz nedir ?

Genel anestezi ile hiçbir sıkıntım olmadı arkadaşım

2 hamilelik geçirdim ilki genel anestezi oldu ikincisi spinal. Kesinlikle spinal tavsiye ederim. Genelde cok kötü bir acı ile uyaniyorsun bebeği emzirmek bile zor oluyor o acı ile. Ama spinalde hem bebeginle ilk temasi sen kuruyorsun hem acı hissetmiyorsun bebegi rahat emziriyorsun. Dikiş acısı yaklasik 2 saat sonra basliyor onun içinde sürekli ağrı kesici yapıyorlar zaten. 1 ay oldu ben sezeryan olali ilk hafta cok bel ağrım oldu o da bol bol yürüyüp hareket ederek geçti simdi her işimi kendim yapıyorum ağrı falan da yok

Genel anestezi ile hiçbir sıkıntım olmadı arkadaşım
Gene anestezi de arkadaşında dedigi fibi ilk uyandığın zaman cok ağrılı uyaniyormussun bundan korkuyorum aslinda .tesekkur ederim cevabınız için.
Maşallah . Umarim benimde iyi geçer . Spinalde karar kılacağım . Elbet korkularim hat safhada cani cok az bi insanim ama deneyeceğim en azından. Bel ağrısı sebebi nedir cok merak ettim . Bas ağrınız oldu mu ? Bunun icin kahve diyorlar ama mesela nescafe 3 u 1 arada mi veya sadece sert kahve mi öneriyorlar türk kahvesi de ayni sekilde yanimda götüreceğim bi miktar şeker vs de dusundum bide bitter çikolata iyi geliyormuş bunlari yanımda bulumduracagim insalalh.

ben hiç ağrılı uyanmadığım gibi düzenli ağrı kesiciler yapıldığından hiç ağrı çekmeden ilk doğumu yaptım canım

ben hiç ağrılı uyanmadığım gibi düzenli ağrı kesiciler yapıldığından hiç ağrı çekmeden ilk doğumu yaptım canım
Hastaneden hastaneye değişiyor demek ki cok sevindim senin adina canim oyle olacağını bilsem genel olacağım. Korkuyorum çünkü aşırı ağrıdan.

İlk doğumum genel anestezi ile oldu,ikincide spinal istedim ve spinal anestezi ile yaptım doğumumu.
Bence genel anesteziden kat kat güzel. Kendindesin ama acı hissetmiyorsun,bebeğini hemen görüyorsun. Benim dikişlerim atılırken bebeğim yan tarafta idi,ona baktım hep gülerek çıktım ameliyathaneden. Odaya gelince de bol bol filtre kahve içtim hemşirenin önerisi idi,baş ağrısı yaşamadım.
Ilk ay dikişlerin ağrısı ile birlikte iğne olduğum yerde ağrıdı biraz ama şu an 2.5 aydan fazla oldu,ağrı vs kalmadı.
Ben genel anesteziden çok korkuyordum,ilkinde ruh halim çok bozulmuştu bu sebeple spinal tercih ettim yine olsa yine spinal derim. Kendinde olmak çok güzel bence.

Bel ağrısı anestezinin belde kalmasindan dolayi oluyormuş bana öyle demisti doktor yürüdükçe geçer dedi ve öyle oldu benim 1 hafta falan bel agrisi oldu ama öyle dayanılmaz bisey değil gözün korkmasin. Baş ağrısı benim hastanede hic olmadi ama eve gelince bebekten dolayi cok uykusuz kaldim evde cok basim ağrıdı sürekli 2si bi arada kahve ve türk kahvesi içtim bide parol içtim hap olarak uykularim biraz daha düzene girince bas ağrılarım da bitti. Simdi 27 günlük oldu kızım :) sen de hiç korkma kolay bi doğum ve sonrası olur insallah bu arada meme uçlarini simdiden nemli tut vazelin olur nemlendirici olur zeytinyağı bile olur sürekli meme uçlarina sür ki doğumdan sonra yaralarin ağır olmasin

ben kesinlikle genel anestezi derim. çünkü dişçide bile tüylerim diken diken olur gözlerim hep kapalıdır.spinalde belki tansiyonum düşerdi panikleyip.

Güzel ama psikolojimin bozulmasindan korkuyorum.
Teşekkür ederim vazelin ise yarar mi diktor krem verdi onuda.kullanmiyorum gerçi başlayayım kullanmaya. Belim cok ağrıyor normalde hanilekikten önce de nedenini bilmiyorum tabi ki endişeliyim bu yüzden.
ben kesinlikle genel anestezi derim. çünkü dişçide bile tüylerim diken diken olur gözlerim hep kapalıdır.spinalde belki tansiyonum düşerdi panikleyip.
Benimde öyle psikolojim bozulur diye korkuyorum ama diktor ikna edici konuşursa meyilliyim suan :)

ben spinal oldum bel ağrısı yaşamadım baş ağrısı yaşadım ama o genelde de oluyor sanırım yine spinal olcam allah nasip ederse. bebek dogunca hemen gosteriyolar o an için bile spinal tercih sebebi

ben spinal oldum bel ağrısı yaşamadım baş ağrısı yaşadım ama o genelde de oluyor sanırım yine spinal olcam allah nasip ederse. bebek dogunca hemen gosteriyolar o an için bile spinal tercih sebebi
Kötü olursan ilac falan veriyorlar mi bisey hissediyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…