kızlar dikiş yerinin altı dümdüz üstü şiş bombe gibi nezaman orası dümdüz bir bütün haline gelcek elimi bikini bölgesinden göbek deliğime doğru gezdirirken dikiş yerinden geçerken yoldaki kavisler gibi elime gelio hep böylemi kalcak 19 gün oldu aynaya baktığımda çok tuhaf oluyorum
adını yanlış yazıyor olabilirim, sanırım sizde de keloid oluştu.benim 3 sene geçti daha iyileşme yok.
şimdi hamileyim.doktorum bu seferkinde o bölgeyi komple alıp yeni dikiş atıcak ve iz olmaması için kremler vericek.
ablamın da vardı ama onunki kendiliğinden iyileşmişti.sizinki çok erken daha iyileşme süreci devam ediyor.benimki çok çok kalın bir dikiş hattı olarak duruyor.keşke o zaman verselermiş iz kalmıycakmış.
çok kafaya takmayın ama zamanla geçebiliyor.kalırsa da yavrunuzun hatırası olucak.ikinizin arasında özel bir şey olarak düşünün
bonbelik değil de sertlik var bende de ve orası kırmızı taze gibi böyle 3 ay olacak nerdeyse ama öyle çok da takmadım ben takacak o kadar çok şey var ki tak tak bitmiyo çatlakmış göbekmiş iyiyiz iyiiiii bebişler de iyiiii
mesajları bir umut okudum "benımde öyleydı ... zaman sonra gectı dumduz oldu" yorumları bekleyerek... off zaten göbeklıydım ama sıkı ve sekıllı bir gobekmıs yahu kıymetını smdı anlıyorum :) kızım 9.5 aylık sertlık neredeyse yok ama bombe göbek hala mevcut.. alttan dıkıs yerıne kadar düz sonra hooop bir kavis.. bıde ustune catlaklar.. neyse, bir meleğe sahıp olmanın bedelı buysa iyi, ama aynalara da küsüm napıcam bılmıyom