Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim.dogum yaptin miBugün 38+1deyiz. Çarşamba günü sezeryan olacağım hayırlısıyla. Heyecan, endişe her şey var. Günü yakın olanlar sizler ne alemdesiniz?
Aa nasıl gectiEvet yaptım
Benim usg de 40+6ydi kendi kararımla sezeryan oldum ultrasonu dikkate alıyorlar diye biliyorumBende ilk sezeryanimi yapicam yarin gun vericek doktor bana da anlatabilir misiniz :) ben suan 36+5 gundeyim ama usg de 39.haftada gorunuyor bebegim iri ne zamana gun verir sizce doktor
Sat a gore kacti peki:)Benim usg de 40+6ydi kendi kararımla sezeryan oldum ultrasonu dikkate alıyorlar diye biliyorum
Teşekkür ederim bende spinal oldum herkesin anlattığı kadar kötü değildi sezeryan ilk kalkışım falan gayet iyiydi kendi başıma kalktım. Sonrası da ara sıra ağrı oluyo ama normal yani ameliyat geçirdik sonuçta.Hayırlı olsun bu arada ben spinal ile olmuştum hiç sıkıntı çekmedim diyemem ama ameliyat sonrası azcık çektim o kadar o da normal yürüdükçe geçiyor unutma
Al iste bak benim kalkisim ölüm gibiydi sanki organlarım hepsi aşağı sarktı gibi baya inledim ağladım ki acıya dayanikliyimdir. Çok geçmiş olsun 1.5 haftaya azala azala geçiyorTeşekkür ederim bende spinal oldum herkesin anlattığı kadar kötü değildi sezeryan ilk kalkışım falan gayet iyiydi kendi başıma kalktım. Sonrası da ara sıra ağrı oluyo ama normal yani ameliyat geçirdik sonuçta.
Onu bi turlu hesaplayamadim 18 mayista birliktelik olmustu 1 mayis adet bitişim ve 10 gun geç döllenme olmusSat a gore kacti peki:)
Benimde ağrı eşiğim yüksektir. Kişiden kişiye değişiyo kimi daha rahat kimi daha zorlu geçiriyo nasılsa geçer böyle güzel bi şey için değer bi daha olsa bi daha yapardım:)Al iste bak benim kalkisim ölüm gibiydi sanki organlarım hepsi aşağı sarktı gibi baya inledim ağladım ki acıya dayanikliyimdir. Çok geçmiş olsun 1.5 haftaya azala azala geçiyor