• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryana eşiniz girdi mi

yaren060716

ısparta❤
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
364
149
103
kızlar 25 haftalik hamileyim aralik sonu ocak bası gibi sezeryan olurum diye tahmin ediyorum tam hesaplayamadım☺sezeryanda eşiniz girebiliyor mu yanınıza pandemi v.s den dolayı alıyolar mı içeriye ? eşim en büyük desteğim bu konuda bilgisi olan var mı aceba sizlerinde eşleriniz yanınıza gelecek mi lütfen bilenler yazsın sımdiden tesekkürler😊🎀💕💓💗💗

Hastaneye bağlı sanırım. Normal olsa bende isterdim yanımda ama sezaryende gerek yok diye düşünüyorum. Doktora sormadım bile o yüzden:)

Hastaneye bağlı sanırım. Normal olsa bende isterdim yanımda ama sezaryende gerek yok diye düşünüyorum. Doktora sormadım bile o yüzden:)
yaa benim eşim cok destek kan aldırırken bile hep yanımda olurdu o yüzden yanimda olsun istedim umarım da olur ben çok korkuyorum doğumdan tabi orası da ayrı🙏

Merhaba, arkadaşım daha yeni sezaryen oldu. Eşi girmek istemiş ama doktoru pandemi döneminde alamayacağını söyleyerek reddetmiş.

Evet girmişti 🥰ben sağlikçiyim ama eşim alişkin değil az daha fenalaşacakti ama elimden tuttu baş ucumda oturdu 😊

Benim doğum yapacağım hastanede babaya test yapılmasına rağmen doğuma alınmıyor.

kızlar 25 haftalik hamileyim aralik sonu ocak bası gibi sezeryan olurum diye tahmin ediyorum tam hesaplayamadım☺sezeryanda eşiniz girebiliyor mu yanınıza pandemi v.s den dolayı alıyolar mı içeriye ? eşim en büyük desteğim bu konuda bilgisi olan var mı aceba sizlerinde eşleriniz yanınıza gelecek mi lütfen bilenler yazsın sımdiden tesekkürler😊🎀💕💓💗💗
Hiçbir fikrim yok konuyla alakalı.. Bende 21 haftalığım.. Eşim girmek istiyor yanıma ama ben istemiyorum ya gelmesini 🙈 normalde alınıyor diye biliyorum ama şuan kontrollere bile eşimi almıyorlar bilemedim ki doğuma alırlar mı.. Sağ salim kucağınıza alın inşallah..

Hiçbir fikrim yok konuyla alakalı.. Bende 21 haftalığım.. Eşim girmek istiyor yanıma ama ben istemiyorum ya gelmesini 🙈 normalde alınıyor diye biliyorum ama şuan kontrollere bile eşimi almıyorlar bilemedim ki doğuma alırlar mı.. Sağ salim kucağınıza alın inşallah..
insallah hep birlikte 💕

2016 yılında genel anestezi olacağım için doktorum uygun görmedi yoksa ameliyata girebilecekti. Şu pandemi dönemin de hastane ve doktor insiyatifine kalmış bir durum. Çünkü özel hastanede kontrolde olsa bazı hastaneler eşleri odaya alıp,bazıları almıyor. Yani ameliyata da pek olumlu bakmayabilirler ama tabi insiyatif dediğim gibi

Back