sezeryan yasaklandımı (bursa)

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
bursada dogum yapmayı dusunuyorum.
sezeryan yapan bıldıgınız özel hastane varmı?

canım normal varken neden sezaryan. gerekliyse ol ama herşey yolundaysa neden kendine eziyet ettireceksin. bu arada yasak falan yok tam gaz devam sezaryana hele özeldeki doktorlar çok hevesli sezaryana rahatlarına geldiği için. ama sorun yoksa normal yap.

sezeryanın yasaklanmasıyla ilgili biara oldukça gündem oluşmuştu ama benim arkadaşım 20 aralık 2012'de doğum yaptı ve sezeryan oldu kendi isteği ile..yasak diye bişeyde söylenmedi..sadece klasik kendi isteğimdir diye imza attırıyolar o kadar.ama bu dediğim İstanbul'da oldu cnm,Bursa hakkında bi bilgim yok

ama ben bulamıyorum sezeryan yapacak bırını ozele gıdıyorum
doktora acık acık soyledım. sezeryan ıstıyorum dıye
doktor eger doguramazsan o kadar kıvrandıktan acı cektıkten sonra yaparız dedı dahada moralım bozuldu

yok bea ben bulamıyorum yapan bırını

doktor da sadistmiş biraz. benim doktorum da normal doğum taraftarıydı ama çatı muayenesi yaptıktan sonra çatı darlığı var dedi, bebeğin eşi de biraz aşağıda. belki normal doğuma zaten uygun değilsindir. benim doktorum, sağlık bakanlığı bu konuya el attı ama sen kendini şartlamışsan, ve öyle rahat edeceksen öyle yaparız demişti. normal doğumu önermesi gerekir ama en son senin verdiğin karara saygı duymalıdır doktorun.

Canım bursa özel çekirge doruk hastanesini sana tavsiye edebilirim.Özellikle Evrim aydını.Ben hamileliğimin başından beri gidiyorum çok memnunum.Ayrıca sezeryan olmak istediğimi kendisine söyledim korkularımdan bahsettim oda bana normal doğumu anlattı ama en son karar senin ve sen ne istiyorsan o olacak dedi.Şimdi sezeryan tarihimi vermesini bekliyorum.

kaç haftalık hamılesınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…