sezeryan ve lohusalık

sevcan19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
45
5
kızlar ben sezeryanla doğum yaptım.bebişim 10 günlük.fakat benim kanamam dün bitti.benim bildiğim lohusalık 40 gün sürermiş.hadi olmadı diyelim 30 gün olsun.fakat 10 gündede bitmesi normal mi.sezeryanla doğum yapanlar da bu söz konusu olabilir mi? sezeryanla doğum yapan arkadaşlar siz ne durumdasınız?

kızlar ben sezeryanla doğum yaptım.bebişim 10 günlük.fakat benim kanamam dün bitti.benim bildiğim lohusalık 40 gün sürermiş.hadi olmadı diyelim 30 gün olsun.fakat 10 gündede bitmesi normal mi.sezeryanla doğum yapanlar da bu söz konusu olabilir mi? sezeryanla doğum yapan arkadaşlar siz ne durumdasınız?

canım ben 28 martta sezeryan dogum yaptım.29gunluk oldu bebegım hala kanamam var.yanlız artık cok azaldı rengı degısmeye basladı bende bu kadar uzun surmesınden endıse edıyorum.cok uzun surdu gıbı gelıyor banada

ben 17 günlük oldum ama kanama azaldı bende bitsin artık diyorum endişelenmeyin kiminin ki 15 gün kiminin ki 30 gün sürermiş normal yani

bende sezeryanla doğum yaptım ikisindede 40 gün devam etti kanamam tabi az az
kişider kişiye degişiyor endişe etme

hayırlı olsun bebişiniz allah analı babalı büyütsün

....................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb benimde bugün tam 17 gün oldu dün geceden beri bişi yok bende acaba bittimi diyodum daha erken diye düşününüyodum neden acaba derken sizin yazılarınızı okudum iyi oldu demekki normal peki nekadar sonra normal regl olunuyo acaba şimdi onu düşünüyorum

tatlım benim 14 gün oldu dogum yapalı
mesela dün hiç kanamam olmadı ama bugün var
heralde hergün aynı şiddette kanama olmuyor

Benim 5.gunum kanama kesildi ama rengi degisik baska bir sivi geliyor kan ise 1 damla ya oluyor ya olmuyor

sezeryandan sonra ilk 2 gün hiç kan gelmedi..sonra 16 gün boyunca devam etti..şimdi cok hafif damla olarak geliyor

ben doğum yapalı 52 gün oldu ve hala kanamam devam ediyor. ara ara geliyor. bazen 2-3 gün olmuyor tam bitti diyorum yine başlıyor. kişiden kişiye değişiyormuş. endişe etmeyin yani kızlar.

benımde sezeryan sonrası hıc kanamam olmadı buun 17gun hala yok ama dr normal oldugunu soluyor ben yınede endıselenıyorum baksanıza hepınızın azda olsa kanaması olmus:KK43:

kanamanın az olması bir sorun teşkil etmiyor gayet normal için rahat olsun canım aşırı kanama sakıncalı .sezeryanlı doğumda kanama yavaş yavaş olduğundan normal doğuma göre daha uzun sürüyor.ben kızımı normal oğlumu sezeryanla yaptım bu gün 23. günüm hala devem ediyor çok az bile olsa. ama kızımda tam olarak hatırlayamasamda emin olduğum bir şey bu kadar uzun sürmemişti çünki onada şakır şakır gitmişti. kafanızı karıştıran durumlarda hemen doktorunuza sorun arkadaşlar içinizi rahatlatmanın en iyi ve en güvenilir yolu.şimdi ne alaka diyeceksiniz ama bu gün doktora gittim oğlumun kontrolü vardı 3 gün önce çocuğun küçük dilinin olmadığını farkettim her ağladığında ağzının içine bakıyorum göremedimmi acaba diye ailemi aradım arkadaşlara sordum velhasıl bir doktoru aramadım bu gün söyledim artık doktor güldü daha olmaz zamanla oluşur o dedi bende büyüklerimizi arayıp sorduk çok korktuk dedim beni niye aramadın dedi dr. bişey olduğunda kafana birşey takıldığında önce beni ara yanlış yönlendirile bilirsin dedi. sanırım anlata bildim.bir şey kafamıza takıldığında en iyi doktorumuz bilgilendirir bizi.sakın yanlış anlamayın arkadaşlar buraya neden giriyoz burda ne işimiz var demiyorum elbette burdada birbirimizden fikir alış verişi yapıyoruz demek istediğim bu değil .sizlerden öğrendiğim okadar çok şeyde varki inkar edilemez hepinize çok teşekkür ederim yeri gelmişken.

Benimki de 15 gün sürdü, ama dr um la kontrolum devam etdi ve ultrasondan devamlı kontrol etdi içimde kalan kanı boşaltmak için ilaç verdi yani dr kontrolüne gitmeniz önemli. Birincide ben gitmemiştim arkasından myom oluştu sebeb bu mudur bilmem ama ikinci doğumumda riskli olduğum için dr um kontrollerime devam etdi ve kalan kanın temizlenmesi gerektiğini söyledi. Şimdi 43 günlük olduk şükürler olsun iyiyiz. Ama hala yasaklar devam ediyor, 19 haziranda tekrar kontrolum var bazı tetkikler sonucunda sorun kalmamışsa yasaklar da kalkacak, yani arkadaşlar muhakkakki dr kontrolüne gidin derim.

Kanamanın az olması normal çünkü biz sezeryanda içeriyi temizliyoruz demişti doktor.yeşim26 teşekkürler , o şekilde ilaçla ultrasonla vs temizlik gerektiğini bilmiyordum,teşekkürler.

ben doğum yapalı 52 gün oldu ve hala kanamam devam ediyor. ara ara geliyor. bazen 2-3 gün olmuyor tam bitti diyorum yine başlıyor. kişiden kişiye değişiyormuş. endişe etmeyin yani kızlar.

slm sezeryanla dogum yaptım ilk banyomu ne zaman yapmalıyım cvp verirseniz memnun olurum hayırlı akşamlar .

X