Tum vucutum titriyor, çenem titriyor bogazim kasiliyor, gogsumde vucudumda yanma gibi garip bir hiss oluyor anlayamiyorumMerhaba test sonuçlarınız temiz çıkmış doktorlarınıza güvenin lütfen bir doğum yaptınız anne oldunuz endişelenmeniz çok normal odak noktanızı değiştirin dışarı çıkın yürüyüş yapın bu sorunlar aklınıza gelmez psikolojik destek bile alabilirsiniz bu çok normal
Bu sorunların hepsi psikolojik olmalı doktorada görünmüşsünüz arkadaşlarınız var mı onlarla vakit geçirsenizTum vucutum titriyor, çenem titriyor bogazim kasiliyor, gogsumde vucudumda yanma gibi garip bir hiss oluyor anlayamiyorum
Emzirdigim icin ilaç kullanamiyorum, online seans aldim fayda etmiyorBu psikiyatr a gitmenizi tavsiye ediyorum.yuruyus yapmaya çalışın.arkadaslarinizla vakit geçirmeye calisin
Evde 2 bebeyim oldugu icin ve yalniz kaldigim ucun markete bile rahat gidib gelemiyorum, sosyallesmemek de tetikliyordur belkiBu sorunların hepsi psikolojik olmalı doktorada görünmüşsünüz arkadaşlarınız var mı onlarla vakit geçirseniz
Evde 2 bebeyim oldugu icin ve yalniz kaldigim ucun markete bile rahat gidib gelemiyorum, sosyallesmemek de tetikliyordur belki
Canım somatik bu kadar belirti olabiliyor malesef.destek almalısınız.Allah hepimize şifa versin.kac tane doktor bişey yok diyorsa doğrudur inanın.beslenmenize dikkat edin geçmiş olsunEvde 2 bebeyim oldugu icin ve yalniz kaldigim ucun markete bile rahat gidib gelemiyorum, sosyallesmemek de tetikliyordur belki
Cok tesekkur ederimAllah yardımcınız olsun rabbim evlatlarınızı bağışlasın inşallah online terapi bile alabilirsiniz araştırın isterseniz
InshAllahCanım somatik bu kadar belirti olabiliyor malesef.destek almalısınız.Allah hepimize şifa versin.kac tane doktor bişey yok diyorsa doğrudur inanın.beslenmenize dikkat edin geçmiş olsun
Rica ederim amin inşallahCok tesekkur ederimAmin
Benim de öyle iki bebek.yaslari yakın ikisi de küçük .market alışverişi ni fikan ben unuttum zaten.hadtada bir mutlaka arkadaşlar la görüşmeye çalışırım.disari çıkarız.bu şekilde kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.aurica bebekleriniz büyüdükçe onlarla da bir iletişim diliniz olsun.sorumluluk yükleyin.beraber birşeyler paylaşın.gorev verin.hatati kendi nefsinize de kolaylaştırma yollarını arayın.Rabbim selamete çıkarsınEvde 2 bebeyim oldugu icin ve yalniz kaldigim ucun markete bile rahat gidib gelemiyorum, sosyallesmemek de tetikliyordur belki
Cok tesekkur ederim soylediklerinizi yapmaya calishacam Allah sizin de yardimciniz olsun InshAllahBenim de öyle iki bebek.yaslari yakın ikisi de küçük .market alışverişi ni fikan ben unuttum zaten.hadtada bir mutlaka arkadaşlar la görüşmeye çalışırım.disari çıkarız.bu şekilde kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.aurica bebekleriniz büyüdükçe onlarla da bir iletişim diliniz olsun.sorumluluk yükleyin.beraber birşeyler paylaşın.gorev verin.hatati kendi nefsinize de kolaylaştırma yollarını arayın.Rabbim selamete çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?