Sezeryan sonrasi sorunlarim, psikolojikmi?

ellie23

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
11
2
1
26
Merhaba arkadashlar, yaklasik 2 ay once sezeryan dogum yaptim, sonrasinda biraz psikolojik etkilenmisdim her seyden korkuyordum, ya dikishim iltihablanirsa, ya aniden bir shey olursa ve bashka korkular. sonrasinda gozlerim bulanik gormeye bashladi, bacaklarimda gucsuzluk, yuzumde uyusma oldu ,goz segirmesi ve farkli yerlerde segirmeler, bende eskiden panik atak ve anksiyeteye bagli yutma guclugu vardi sonradan toparlamishdim yine yutma guclugu bashladi, sanki cene kaslarim cok zayiflamish gibi heyecanlanib yutamiyorum. Yuzumun uyusmasi shimdi azaldi, goz doktoruna gittim bulaniklasma da azaldi hicbiseyin yok dedi, ve el bash parmaklarimda zayiflik hissediyorum, ayak altlarim uyushmush gibi, eskisi gibi normal yuruyormush gibi hissetmiyorum sanki ayak parmaklarim yere basmiyor, kalbim cok hizli carpiyor bazen, tum vucutum uyushub sonra geciyor, kollarim cok agriyor. Neticede ben 3 uzman noroloji doktoru, 1 ortopedist, 1 goz doktoruna gorundum, emg ve mr, kan tektiklerim temiz cikti hepsi, doktorlar tamamen somatik bozukluk oldugunu soyluyorlar, fizik muayine yaptilar guç kaybi olmadigini, oyle hissetdiyimi soylediler, sizce bu kadar sorun psikolojik ola bilirmi?🥲 lutfen beni motive edin🥲 bu arada azeriyim, yazim hatalari ola bilir.

Merhaba test sonuçlarınız temiz çıkmış doktorlarınıza güvenin lütfen bir doğum yaptınız anne oldunuz endişelenmeniz çok normal odak noktanızı değiştirin dışarı çıkın yürüyüş yapın bu sorunlar aklınıza gelmez psikolojik destek bile alabilirsiniz bu çok normal

Merhaba test sonuçlarınız temiz çıkmış doktorlarınıza güvenin lütfen bir doğum yaptınız anne oldunuz endişelenmeniz çok normal odak noktanızı değiştirin dışarı çıkın yürüyüş yapın bu sorunlar aklınıza gelmez psikolojik destek bile alabilirsiniz bu çok normal
Tum vucutum titriyor, çenem titriyor bogazim kasiliyor, gogsumde vucudumda yanma gibi garip bir hiss oluyor anlayamiyorum😕

Bu psikiyatr a gitmenizi tavsiye ediyorum.yuruyus yapmaya çalışın.arkadaslarinizla vakit geçirmeye calisin

Tum vucutum titriyor, çenem titriyor bogazim kasiliyor, gogsumde vucudumda yanma gibi garip bir hiss oluyor anlayamiyorum😕
Bu sorunların hepsi psikolojik olmalı doktorada görünmüşsünüz arkadaşlarınız var mı onlarla vakit geçirseniz

Bu sorunların hepsi psikolojik olmalı doktorada görünmüşsünüz arkadaşlarınız var mı onlarla vakit geçirseniz
Evde 2 bebeyim oldugu icin ve yalniz kaldigim ucun markete bile rahat gidib gelemiyorum, sosyallesmemek de tetikliyordur belki

Allah yardımcınız olsun rabbim evlatlarınızı bağışlasın inşallah online terapi bile alabilirsiniz araştırın isterseniz
Evde 2 bebeyim oldugu icin ve yalniz kaldigim ucun markete bile rahat gidib gelemiyorum, sosyallesmemek de tetikliyordur belki

Canım somatik bu kadar belirti olabiliyor malesef.destek almalısınız.Allah hepimize şifa versin.kac tane doktor bişey yok diyorsa doğrudur inanın.beslenmenize dikkat edin geçmiş olsun

Benim de öyle iki bebek.yaslari yakın ikisi de küçük .market alışverişi ni fikan ben unuttum zaten.hadtada bir mutlaka arkadaşlar la görüşmeye çalışırım.disari çıkarız.bu şekilde kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.aurica bebekleriniz büyüdükçe onlarla da bir iletişim diliniz olsun.sorumluluk yükleyin.beraber birşeyler paylaşın.gorev verin.hatati kendi nefsinize de kolaylaştırma yollarını arayın.Rabbim selamete çıkarsın

Benim de öyle iki bebek.yaslari yakın ikisi de küçük .market alışverişi ni fikan ben unuttum zaten.hadtada bir mutlaka arkadaşlar la görüşmeye çalışırım.disari çıkarız.bu şekilde kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.aurica bebekleriniz büyüdükçe onlarla da bir iletişim diliniz olsun.sorumluluk yükleyin.beraber birşeyler paylaşın.gorev verin.hatati kendi nefsinize de kolaylaştırma yollarını arayın.Rabbim selamete çıkarsın
Cok tesekkur ederim soylediklerinizi yapmaya calishacam Allah sizin de yardimciniz olsun InshAllah🙏🏻

Back
X