Merhaba arkadashlar, yaklasik 2 ay once sezeryan dogum yaptim, sonrasinda biraz psikolojik etkilenmisdim her seyden korkuyordum, ya dikishim iltihablanirsa, ya aniden bir shey olursa ve bashka korkular. sonrasinda gozlerim bulanik gormeye bashladi, bacaklarimda gucsuzluk, yuzumde uyusma oldu ,goz segirmesi ve farkli yerlerde segirmeler, bende eskiden panik atak ve anksiyeteye bagli yutma guclugu vardi sonradan toparlamishdim yine yutma guclugu bashladi, sanki cene kaslarim cok zayiflamish gibi heyecanlanib yutamiyorum. Yuzumun uyusmasi shimdi azaldi, goz doktoruna gittim bulaniklasma da azaldi hicbiseyin yok dedi, ve el bash parmaklarimda zayiflik hissediyorum, ayak altlarim uyushmush gibi, eskisi gibi normal yuruyormush gibi hissetmiyorum sanki ayak parmaklarim yere basmiyor, kalbim cok hizli carpiyor bazen, tum vucutum uyushub sonra geciyor, kollarim cok agriyor. Neticede ben 3 uzman noroloji doktoru, 1 ortopedist, 1 goz doktoruna gorundum, emg ve mr, kan tektiklerim temiz cikti hepsi, doktorlar tamamen somatik bozukluk oldugunu soyluyorlar, fizik muayine yaptilar guç kaybi olmadigini, oyle hissetdiyimi soylediler, sizce bu kadar sorun psikolojik ola bilirmi?
lutfen beni motive edin
bu arada azeriyim, yazim hatalari ola bilir.