Sezeryan sonrası ödem ve nefes kesen kas ağrıları lütfenn yardımm..!!!

minikpapatyam

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
20
0
6
34
Konya
slm arkadaşlar

41 hafta sonunda mecburi olarak sezeryan oldum ve şu an hamileliğimde hiç görmediğim kadar ciddi bir ödem var vücudumda ? ve hiç kilo vermemiş gözüküyorumm.. ayrıca sağ tarafımdaki tutulma sebebi ile çok sancı çekiyorum nefes almam zorlaşıyor.. ödem atmak için yada bu durumu daha kolay atlatabilmek için önerileriniz varsa lütfen yardımcı olun bebeğimden resmen uzak kaldım.. bu sancılar yüzünden (

canım bebeğin hayırlı olsun anneliğinde hayırlı olsun..
inan bu yaşadığn sorun hemen hemen tum sezeryanllarda olur.. gobeğinin inmesi 40 gun olacak hala o şişlik devam edecek... 1 haftanın sonunda ağrılarında azalma olacak.. şu an ne zaman sezeryan oldun bilmiyorum ama ben 10 gun boyunca ne oksurebildim ne hapşurabildim ne saga donebildim ne sola.... ama inan hepsi geciyor ama biraz acılı oluyor... 1 hafta 10 gun sonra toparlanırsın... 40. gunde de eski sen olmuşsundur... ama bebişinden uzak kalma... yanında yatır acılıda olsan yanında olsun inan moral oluyor.. optum cnm Allah a emanet ol

Çok teşekkür ederim henüz 4 günlük bebeğimm.. ancak bir sorum daha olacak ameliyattan dolayı sanırım soğuk algınlığı var ben her öksürüp hapşurduğumda dikişlerim yeniden açılmış gibi oluyor gerçekten iç dikişlerimde bir sorun olmaz değil mi?

Cnm bn sezeryan oldumm yurumeyi yeniden ogrendimm...cok gaz sancilari cektim...hstanede gazim vikmadihi icin lavman verdiler..yuruyodm koridorlarda geliyodm yatiyodm bi dahaki kalkismda ilk ke yuruyodm sanki ayni aci ayni gerilme...eve geldgmdede iki buklum yurumelerm gaz sancilarm devm etti...10 gun oturarak uyudm yatmayi unuttum resmen..dikislerim 1 ayda gecti...4 ay oldu amelyatimin ustunden usuttigmde szliyo yerleri dokununcada sert ve aciyo..ikinci bi bebek dusundgmde sirf bu cektiklerimn tekrarlanicani bildmden vazgecebilirim..ilknde bilmiyosun cnku ...

Bende sezeryan olalı 26 gün oldu hala dikişlerşmde yanma ve ağrı var. Korkuyorum iç dikişlerime bişey oldu diye. Kabızdım midem bulanıyordunbşr kaç gündür. Yemek yediğim anda ağrılarım artıyor. Bebeğimi emziremiyorum ağrıdan normal mi bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…