sezeryan sonrası normal dogum

mbm mediha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
6
0
36
merhabalar herkese izmir de olup sezeryan sonrası normal doğum yapan var mı bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi hangi hastahaneyi doktoru önerebilirsiniz. doğum ocak ayına denk geliyor ve ilk doğumla arası 7 yıl geçmiş olacak cok araştırdım 2 yıl sonra normal yapan hatta 2 sezeryan sonrası normal doğum yapan var ama hastahaneler işi ticarete dökmüşler maalesef işinin ehli dr bulmak büyük şehirde çok zor. yardımlarınızı bekliyorum menemnene yeni taşındım.

Ben size yardımcı olamayacağım malesef ama konuyu okuyunca bişey sormak istedim. Karın bölgesinden herhangi bişekilde ameliyat geçiren biri normal doğum yapamıyormu? Sezeryan dışında

Ben size yardımcı olamayacağım malesef ama konuyu okuyunca bişey sormak istedim. Karın bölgesinden herhangi bişekilde ameliyat geçiren biri normal doğum yapamıyormu? Sezeryan dışında

Cnm ben kist ameliyatı oldum ama 5 sene önce sezeryan kadar kestiler şuan hiç iz yok sadece ince bi çizgi var bende bilmiyorum bu normal doğuma engel mi acaba ıkınırken açılma ihtimali varmıdır ki

Cnm ben kist ameliyatı oldum ama 5 sene önce sezeryan kadar kestiler şuan hiç iz yok sadece ince bi çizgi var bende bilmiyorum bu normal doğuma engel mi acaba ıkınırken açılma ihtimali varmıdır ki
Bende çocukken çok ağır bi ameliyat geçirdim bi ameliyat daha olmam gerekiyo oyüzden merak etmiştim. ben bu konularda çok bilgisizim. Geçmiş olsun yumurtalık kistimiydi

sezeryandan sonra bile normal doğum oluyorsa başka ameliyattan sonrada olur sanıyorum.rahim dikişinin geri açılması riski olabileceği için çoğu doktor yapmıyor sezerayan sonrası normal doğumu ama o bile az bi riskmiş kesi yatay kesi ise açılma riski düşükmüş zaten sezeryan kesisinin %99 u bu şekilde oluyormuş uzman tv de çok dinledim. özel muayenesi olan opr doktorlar bile yapıyor hastanede ki doç.lar olmaz diyor nasıl oluyorsa,ticari boyutu devreye giriyor artık maleseefff.

evt biliyorum baktım listeyi hatta dr u da buldum muayenesi de çok yakınmış buldum ama pahalı bulabilirsem hastanede bulamazsam mecbur ama Allah mecbur etmez inşallah

Bende çocukken çok ağır bi ameliyat geçirdim bi ameliyat daha olmam gerekiyo oyüzden merak etmiştim. ben bu konularda çok bilgisizim. Geçmiş olsun yumurtalık kistimiydi

Sağol cnm evet sol tarafta kist vardı hapla falan geçmedi baya iltihaplıydı o yüzden oldum eğer sezeryan da öyle bişeyse korkacak bişe yok sadece narkozdan uyanırken çok ağrım oldu o da ağrı kesiciyle geçti 1 hafta içinde iyileştim hatta kuzenimin düğünü oldu o hafta sürekli de ayakta kaldım ama hala o bölge uyuşuk hiç hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…