kimler ssvd yapamaz konulu bir yazıda ilk doğumunu çatı darlığı nedeniyle sezeryan yapanlar 2. doğumuda sezeryan yapar yazıyordu.bu şekilde 2. doğumunu normal yapan varmı yada çevrenizden duydunuzmu.
kimler ssvd yapamaz konulu bir yazıda ilk doğumunu çatı darlığı nedeniyle sezeryan yapanlar 2. doğumuda sezeryan yapar yazıyordu.bu şekilde 2. doğumunu normal yapan varmı yada çevrenizden duydunuzmu.
hamile değilim. ama 2. kez sezeryan olmak istemiyorum.yeterince araştırıp iyi bir doktor bulup sonra hamilelik düşüneceğim.ilki 41 + 4 günde doğdu.hiçbirseyım olmadı ne açılma be yumuşama çatın dar bebek yerleşmiyor dediler.sancım bile son gün geldi sadece.sezeryan sonrası psikolojim bozuldu resmen.2. kez yaşamak istemiyorum
doktor tecrübeli ama dikişlerden emin değilim.yapıştırma diyolar sanırım sonradan alınmayan dikişlerden..doğum sonrasında hiçbir sorun yasamadım dikişlerle ilgili
Evet benimde dikislerim ayni sekilde.Catinin durumu da normal dogumda degisir diye dusunuyorum,cunku orda bi dogum gerceklesmis artik.sizinde dediginize gore bebek yerlesememis ilk dogumda.ama tabi tecrubeli degilim bu konuda:)