• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Sezeryan sonrası normal doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ahsenelam

Ahsen Elam ❤️
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2019
211
113
18
37
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ilk dogumunu sezeryan olup ikinci doğumunu normal isteyen ya da normal doğum yapan arkadaşlar var mı. ? İstanbul'da ikamet eden ozellikle. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız mümkünse.

Ya bende bekliyorum . Bu konuda bizi aydınlatacak olan var mı? Bende bir kaç gündür bunu düşünüyorum
[/QUOT
Kaç yıl geçti sizin arası. Ben biraz internetten araştırdım. Oluyor ama doktoruna bağlı. İnşallah bunyemiz de doktorumuzda buna izin verir. Çok istiyorum ikinciyi normal doğum .. ilkinde bebeğim ters olduğu için olmaz dediler. Cahillik bende çok ağrım sancim vardı ısrar edemedim teslimiyet gösterdim hemen. Bu kez inşallah daha dişli olabilirim.

İnstagramda daha yeni dopum yapmış bir arkadaş var ssvd olan,hacer cemre kaplan adı bakabilirsiniz canlı yayın yapmıştı bıgün ama istanbulda değişdi galiba güzel bilgiler vermiş denk geldim göz attım yazmak istedim

Ben yaptim arkadaşlar 2010 da sezeryanla dogum yaptim 2014 normal dogum yaptim suan 3. Ye hamileyim bi aksilik olmassa bunuda normal uapacagim allah izin verirse
Fecebok ta ssvd gurubu var oraya girin cok sayida anne normal yapiyor mümkün yani

Kuzenim ikizlerinin birini sezaryen diğerini normal doğurdu. Onlardan 10 ay sonra bir normal doğum daha yaptı. Yurtdışında oldu bu, Türk doktorları tercih eder mi bilmiyorum.

Ben yaptim arkadaşlar 2010 da sezeryanla dogum yaptim 2014 normal dogum yaptim suan 3. Ye hamileyim bi aksilik olmassa bunuda normal uapacagim allah izin verirse
Fecebok ta ssvd gurubu var oraya girin cok sayida anne normal yapiyor mümkün yani
Hangi hastanede yaptınız dogumunuzu

Back