• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan sonrası ne zaman spora başlamalıyım

benbilirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
2.614
7
116
Diğer
alsanaalsanasmile
kızlar slm
25 aralıkta sezeryanla doğum yaptım...105 kg ile doğuma girdım feciiiii bişeyyyy değilmi:((( suan 86 kgyimmm..1 y evvel işe başladım 4 kg gitti inş. gider böyle emziriyorumda zaten.. spora yazıldım hafıfe yapıyorum mekık vs yok yürüyüş bisiklett vss hoca kontorlunde ama korkuyorummmm acaba bişey olurmuuu erkenmı başlamısımm..siz ne zmaan başladınızzz.
bazende dikiş yerlerım acıyorrr bu normalmı dr kontolunede gitmedımmm korkuyorummm

Canım bence erken değil..Benim doktorum 20 gün sonra yürüyüşe başlayabilirsin demişti..
Göbeğimin gitmesi içinse 2 ay dolunca mekik çekmeye başla zaten mekik olmadan göbek gitmez dedi.
Benim de 2 ayımın dolmasına 4-5 gün kaldı, ben 2. ayımın dolduğu gün mekiğe başlayacağım.

benım dr da yuruyus ıcın 15-20 gun mekık gıbı karını calıstıran sporlar ıcınde 3 ayın dolmasını bekle dedı.
bakalım beklıyoruz...

teşekkürler kızlarrr
dr gittim kendı drum başka ilde ..off kadın alttan muayene etti..ilkkz böle bir muayene tarzı gördumm yaslıydı zaten..haftaya ultrasonl bakıcak ben başka amaç için gitmiştim dikişlerde bişey yok dedıanlamadım ultrson olmadan gözle görülebiliyrmu bu dikişler!!!
oda bana yürüyüşten bişey olmaz dedı kendını yormadan yap dedı sporr.sizinde acıyormu dikiş yerınız benım yenı yenı başladı korktum o yüzden
biirde adet oldunuzmu ben olmadım

teşekkürler kızlarrr
dr gittim kendı drum başka ilde ..off kadın alttan muayene etti..ilkkz böle bir muayene tarzı gördumm yaslıydı zaten..haftaya ultrasonl bakıcak ben başka amaç için gitmiştim dikişlerde bişey yok dedıanlamadım ultrson olmadan gözle görülebiliyrmu bu dikişler!!!
oda bana yürüyüşten bişey olmaz dedı kendını yormadan yap dedı sporr.sizinde acıyormu dikiş yerınız benım yenı yenı başladı korktum o yüzden
biirde adet oldunuzmu ben olmadım

bende 24 aralıkta dogum yaptım spora basladım evet benimde dikişlerim agrıyor hatta aksamları karnımın içide agrıyor o yüzden simdilik mekigi bıraktım

alsanaalsanasmile
kızlar slm
25 aralıkta sezeryanla doğum yaptım...105 kg ile doğuma girdım feciiiii bişeyyyy değilmi:((( suan 86 kgyimmm..1 y evvel işe başladım 4 kg gitti inş. gider böyle emziriyorumda zaten.. spora yazıldım hafıfe yapıyorum mekık vs yok yürüyüş bisiklett vss hoca kontorlunde ama korkuyorummmm acaba bişey olurmuuu erkenmı başlamısımm..siz ne zmaan başladınızzz.
bazende dikiş yerlerım acıyorrr bu normalmı dr kontolunede gitmedımmm korkuyorummm

mrb cnm 14 ocakta sezeryanla dogum yaptım martın son haftası spora basladım.ara sıra hafiften agrılarım oluyo ama iyileşmelerinde bi sıkıntı yaşamıyorum.dr umda kontrole gittiğimde bi sıkıntı yok dedi...

bende 8 ocakta doğum yaptım vemartın 8 de basladım spora benim daha çok sabah yataktan kalkarken karnımın içi acıyor
biz leslie sonsea ile 3 mil programı var yürüyüs ve karın egzersizi çok yorucu değil bana çok iyi geldi vücudum baya sıkılastı kilo çok vermedim ama herkes kilo verdim sanıyo

kızlarrr ben mekik falan cekmıyorumm kalsın 2 ay daha.. zten kılom cok iş göbege kalsınn.çok şükürr bu ay kg verdım iş ve spor.. kaldı 15 kgg daha cok var

kızlar oğum sonrası egzersiz öneriniz varmı peki leslie sansone gibi..
sıkılaştırıcı egzerssiz..ben araştırıyorum.bulan yazsın ben e yazacağım...

Back