Bebek Beslenmesi sezeryan sonrası karın ağrısı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esra_anne

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
7
0
16
Şanlıurfa
4 ay önce sezeryan ile doğum yaptım.sonrasında ne zaman yumurta yesem çok yoğun karın ağrısı oluyor.
sezeryandan sonra böyle bir şikayeti olan var mı aranızda banamı özel bir şikayet oldu bu acaba?

4 ay önce sezeryan ile doğum yaptım.sonrasında ne zaman yumurta yesem çok yoğun karın ağrısı oluyor.
sezeryandan sonra böyle bir şikayeti olan var mı aranızda banamı özel bir şikayet oldu bu acaba?

bende sezeryan oldum benımde arada bır mide agrım tutuyor ck kotu terlıyorum sonundada bı bulantıyla kusuyorum nedendır anlamadım hıc olmazdı. usutuyormuyum yoksa sezeryanın etkısımı anlayamadım

ben de sezaryen ile doğum yaptım ama hiç bu tür rahatsızlıklar olmamıştı...

Back