Sezeryan sonrası kanama...

lila_ela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
143
5
46
İçel Mersin
Ben 10 kasımda sezeryan olmak durumunda kaldım ve hala ki sezeryan sonrası ilaç kullanırken az az gelen kanamam ilaçlar bittikten sonra çoğalarak devam edtmekte.Yaklaşık 26 .gün ama hala kanamam var ve hiç durmadı.Bu konuyla ilgili doktora gittiğimde alttan rahime üstten dikişlere ve rahmin toparlanmasına baktı.Parça olmadığını söyledi ve 1 hafta daha durup kesilmezse primalut denen ilacı verdi.Tecrübeli arkadaşlardan yorumlar bekliyorum...
Bu durum normal midir?

Kimse yok heralde ama zaten primaluta başladım ve kanama şimdilik kesildi ama sonra ne olacak bilemiyorum.allah yardımcım olsun inşallah amin...

canım bende kasım 17 de sezeryanla doğum yaptım kanamam 1 hafta falan sürdü az şekilde bitti sonra 23 günlükken çok şiddetli bi şekilde geldi bide dışarıdaydım allahtan kış ya montum falan olduğu için rezil olmadım hemen eve döndük
dr umu aradım içeride birikenler gelmiştir dedi sonra azalarak bitecek dedi şimdi hala azar arzar geliyor bigün geliyor bigün gelmiyor anlamadım nezaman bitecek bu durum merak ediyorum

Saol canım cevabın için ama herşey yolundamı diye gittiğim hastanede bana içerde parça kalma ihtimali var kürtaj dediler afalladım sonra kendi doktorumu aradım anlattıma ama bi azar işitmediğim kaldı kime nasıl inanacağımı bilemiyorum ama eğer kürtaj olacaksam tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum çünkü ben daha sezeryan olalı 40 gün oldu olmadı.Dualarınızı bekliyorum...Fikirlerinizide...

Canım ben 26 ekimde sezeryanla doğum yaptım. Tam 38 gün az az kanamam oldu. Bitti ve 45. gün tekrar başladıoda yaklaşık 6-7 gün sürdü.

Teşekkür ederim cevap için arkadaşım ama bana içerde 3 cm lik miyom birde kan pıhtısı var adet 6 günü geçerse kürtaj yolu öneriliyor.Benim zaten bir kanamam var ve adeti olduğumu nasıl anlayacağım bilemiyorum,doktora soruyorum anlarsın diyor ama bakalım.Doğrusu çok korkuyorum ya çocuğum bir daha olmazsa ve bu miyom ne bilim...Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…