• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan sonrası kanama

pitos25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
2.447
3
116
41
Sakarya
kızlar ben 2 ay önce üçüzlerimi sezeryanla dünyaya getirdim ama hala kanamam geçmedi regli olmuş kadar kan geliyor ara ara kesilip tekrar çoğalıyor dr gitmeye korkuyorum muayne eder diye normalmi acaba sizin ne kadar sürdü

canım sen bilirsin ama bence bir an evvel doktora git sanırım rahmin toplamamıştır eğer biran evvel gidersen vereceği bir antibiyotikle toparlarsın yoksa kanı çekmek zorunda kalabilirler ama yinede inşallah birşeyin yoktur.bu arada korkma bu korkacak birşey değil

inş antibiyotikle tedavi edilebilcek gibidir diğer dediğin seçenek çok korkunç olmalı
aranızda başka bu sorunu yaşayan yokmu kızlar

ben sezeryanla doğum yaptığım zaman, kanamalarım ara ara bir buçuk ay sürdü. ama abartılı bir kanamam olmadı. doktorum bu durumun normal olduğunu, hatta regl olmaya başlayana kadar ara sıra yoklayacağını da söyledi.

sezeryan sonrası kanama miktarının doktorun ameliyatta kullandığı teknikle ilgisi var. rahim yeteri kadar temizlenmezse, vücut kendini doğumdan sonra temizlemeye ve rahimde kalanları dışarı atmaya çalışacaktır. uyguladığı tekniğin senin üçüz doğurmanla da ilgisi olabilir tabi. bu konuyu doğumunu yaptıran doktoruna danışmanda fayda var tatlım. bu arada, bebişlerin hayırlı olsun; Allah analı babalı büyütsün :nazar:a.s.

teşekkürederim kızlar cevaplarınız için sanırım 40 içinde reglide oldum çünkü karnım ağrıdı dediğiniz gibi bana dr yolu göründü

Back