Doğum bitti yeni sorunlar başladı ve yine aynı şeylwrş merak edşyoruz benimde 21 temmuz kesildi gibi
Kaçıncı gün oldu bu? Ben de aynı şeyi merak ediyorum.Benim kesilmis gibiydi bebegi emzirirken bisi şor etti alttan bir baktim ki regl gibi yogun kanama allahim simdi hafifledi.
Regl gibi agrim da var.
Korse var altimda oda etkiledimi acaba die dusunuorum
Ay sonunda doğurmussun merak ediyordum valla.hayırlı ugurlu olsun sağlık sıhhat ve huzurşa büyütmen dileği ile canım.40 gün ara ara keailip tekrar başlar ıs bende doktoruma sormustum o dönem kesildi diye 2-3 güne yine başlıyorSelam kizlar 17 temmuzda dogum yaptim sezeryan ilk gun yogun geldi sonra pembe geldi ama 3 gundur kanama gelmio ne akinti ne bisi.
pedim bembeyaz idrardan sonra pecete tertemiz.
kesilmis olabilir mi?
3 gun once ultrasonda hersey normaldi rahim boyu hizla kuculuyor rahimde kan yok dedi.
Bu kadar erken kesilir mi?
Canim 20 de kesildi 23.gun çok geldi sonra hiç gelmedi bugün 44.gun ve ilk reglimi olmuşumKaçıncı gün oldu bu? Ben de aynı şeyi merak ediyorum.
Ay sonunda doğurmussun merak ediyordum valla.hayırlı ugurlu olsun sağlık sıhhat ve huzurşa büyütmen dileği ile canım.40 gün ara ara keailip tekrar başlar ıs bende doktoruma sormustum o dönem kesildi diye 2-3 güne yine başlıyor
Canim reglinin yogunlugu nasil? 46. Gunumdeyim.Bende de 2 gundur ara ara az gelio. Bazen kirmizi bazen kahverengi anlamadim
Hadı bakalım.iyi bari emzirirken hemen regl olmussun.bebişini öp benim içinSağol Birtanem allah razı olsun.
Kesildi bugün 44.gun ve ilk regl olmuş bulunmaktayim
Hadı bakalım.iyi bari emzirirken hemen regl olmussun.bebişini öp benim için