sezeryan sonrası kanama hakkında;

masal_prensesi2011

meleğim hoigeldin dünyama
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
428
4
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar

kızım bugun 28 günlük, sezeryan sonrası başlayan kanamam hala devam ediyor...

yani şu şekilde açıklasım daha iyi olacak...

bazı günler kesildi hiç gelmedi ama toplasan bu 28 gününün 5 günü falan diğer günler az yani avuç içinden biraz daha az...

ama şu 2 gündür bildiğin regli olur gibi çoğaldı...

doktorum izindeymiş ondan size sormak istedim...

benim gibi olan varmı...

benim 45 gün oldu hala aynı. bazen avuç içi kadar bazen bir damla bazen açık pembe bazen kahve bazı gün hiçbirşey yok... tam kesildi diyorum bir iki gün gelmiyor sonra yine başlıyor... bebek 2 haftalıkken dr karından ultrasonla baktı bişey yok dedi, methergin verdi rahim çabuk toplansın diye... ama ben emzirdiğim için içmedim ilacın prospektüsünde emziren annelerin bebeğinde ishal kusma fln yapabilir yazıyordu... ama hala geçmedi sinirim bozuluyor belki içerim...

aynı durumdayım 27 gün oldu doğum yapalı şikayetlerim sizinkilerle aynı bugün kesildi derken bir bakıyorum çoğalıyor az azgeliyor karışık bi durum ama araştırdıklarıma göre 40 gün hatta60 günü buluyormuş bu kanamalar

aynı durumdayım 27 gün oldu doğum yapalı şikayetlerim sizinkilerle aynı bugün kesildi derken bir bakıyorum çoğalıyor az azgeliyor karışık bi durum ama araştırdıklarıma göre 40 gün hatta60 günü buluyormuş bu kanamalar

ama 40 ında doktor gel rahim küçüldümü bakalım dedi...
alttan kontrolde yapıyormuş...
nasıl olcek anlamadım =(

benim kırk gün öyle zar azr oldu ama 40 gün sonrada adet oldum yani öyleymiş ben ne olduğunu anlamadım kanamam çoğaldı diye gittim doktor yok regl oldun artık dedi sizlerde öyle olmuş olmayasınız...........

ama 40 ında doktor gel rahim küçüldümü bakalım dedi...
alttan kontrolde yapıyormuş...
nasıl olcek anlamadım =(

aaaaa benim doktorum bana öyle birşey söylemedi hem ben alttan muayane olmak istemiyorum ya kötü tecrübelerim var hiççç baktıramam ya yine canımı yakarlarsa :(
canım sanada allah kolaylık versin zor valla ya

2 aylık bebegim var bahsettiğiniz gibi bazen cok bazen az bazen hıc kanama durumunu yaklasık 40 gun yasadım. doktorum bu durumun cok normal hatta olması gerektıgını soyledı. 40 gun sonra kontrole gıttım dıs dıkıslere baktı bıraz onları sıkıstırdı elıyle ıcerde ıltıhaplanma varmı dıye bakıyormus alttan muayene ettı hem ıc dıkıslerın kapanma durumuna hemde rahımın toparlanma durumuna baktı.

benımde muayene konusunda kotu tecrubelreım vardı cok korktum ama yapacak bısey yok kızlar sonra buyuk sorunlarla karsılasmaktansa muayene olun korktugumuz kadar kotu bısey yok sonucta elıyle muayene etmıyor.

2 aylık bebegim var bahsettiğiniz gibi bazen cok bazen az bazen hıc kanama durumunu yaklasık 40 gun yasadım. doktorum bu durumun cok normal hatta olması gerektıgını soyledı. 40 gun sonra kontrole gıttım dıs dıkıslere baktı bıraz onları sıkıstırdı elıyle ıcerde ıltıhaplanma varmı dıye bakıyormus alttan muayene ettı hem ıc dıkıslerın kapanma durumuna hemde rahımın toparlanma durumuna baktı.

benımde muayene konusunda kotu tecrubelreım vardı cok korktum ama yapacak bısey yok kızlar sonra buyuk sorunlarla karsılasmaktansa muayene olun korktugumuz kadar kotu bısey yok sonucta elıyle muayene etmıyor.

yaa bunu sormam lazım çünkü benim de muayene ile ilgili korkularım var.. elle muayene etmiyor dediniz de nasıl oluyo peki muyene?

merhaba arkadaşlar

kızım bugun 28 günlük, sezeryan sonrası başlayan kanamam hala devam ediyor...

yani şu şekilde açıklasım daha iyi olacak...

bazı günler kesildi hiç gelmedi ama toplasan bu 28 gününün 5 günü falan diğer günler az yani avuç içinden biraz daha az...

ama şu 2 gündür bildiğin regli olur gibi çoğaldı...

doktorum izindeymiş ondan size sormak istedim...

benim gibi olan varmı...

40 gün sürdü benim canım;çok endişe etme.Yalnız pekmez türü şeylerden tüketmeye çalış.Acayip halsiz düşüyorsun sonra.Vitamin verdiyse doktor ihmal etme.Bu kanamalrdan dolayı demir eksikliği;saç dökülmesi falan sırada...

Back
X