- Emoji Skoru
- 2.663
- Puanlar
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok gecmiş olsun aşkım birde biraz bünye meselesi herkes bir olmuyor inşallah en kısa zamanda toparlarım bendeIlk dogumumda biraz yatabilmistim sonra ayaklanmistim 5. gün sariliktan hastaneye yatmistik zaten istesem de öyle dinleneyim olayi olmadı. 2. dogumumda ilk ayaga kalkistan sonra hic yatmadim hamileligimi cok aktif gecirdim bir dk ayagimi uzayip oturayim durumu olmadi zaten iki dogumumu da ayni doktorda yapmistim agrim olmadi pek elinden olsa gerek.Sadece 4 günlükken sehir hastanesine bebegimi kontrole götürmüstük 1 saat mesafeye hastanenin ici de büyük biraz fazla yürüdüğüm icin cok agrim olmustu o günden sonra olmadi.Yan dönüp uyumak olsun egilmek olsun onu ilk 1 hafta yapmadim 1.haftadan sonra yaptim canim sıkıldı evi moplamistim hatta yine de aman bir sey olmaz diyip haldir huldur is yapilmamali bebegimi kaybetme korkusu ve riskiyle gecen bir hamilelik oldugu icin dogum sonrasi bana bedensel aci vermedi tam tersi kurtuldum psikolojisindeydim korkudan cektigim duygusal acinin yaninda bir hicti yani![]()
Anladım canım teşekür ederimValla onu bilemicem ki hıc yere oturmadım ama 10. Gun yerleri sildim mesela![]()
Ayn öyle çok teşekkür ederim yorumların içinEvet süpürürsün inşallah kendi vücuduna bağlı biraz da herkesin iyileşme hızı farklı eğer iş yaparken ağrın olursa zorlama kendini biraz daha bekle önemli olan senin sağlığın şu an. 40 gün yatan da var ilk haftadan kalkan da bu biraz kişinin bünyesine ve iyileşme hızına bağlı
Benim bugün 9. Günüm biraz daha iyiyim elhamdülillahAy kızlar ben kalkmakta çok zorlanıyorum. 4.gün oldu neredeyse. Lavaboya bile destekle gidebiliyorum. Ağrım o kadar çok ki. Bana çok ağır geldi bu durum psikolojik olarak.
Aynen öyle insallah kisa zamanda toparlarsiniz is yapsaniz bile kendinizi zorlamayin hafif isler yapinÇok gecmiş olsun aşkım birde biraz bünye meselesi herkes bir olmuyor inşallah en kısa zamanda toparlarım bende
Ayn öyle yapacağım teşekür ederim yorumların içinAynen öyle insallah kisa zamanda toparlarsiniz is yapsaniz bile kendinizi zorlamayin hafif isler yapin
Adınıza çok sevindim. İlk günler nasıldı? Benim canım çok yanıyor. Nefes almak bile batıyor sanki.Benim bugün 9. Günüm biraz daha iyiyim elhamdülillah
Tek başıma yataktan kalkamıyordum kötüydüm ama yurudükçe iyi olmaya başladım bol bol yürüAdınıza çok sevindim. İlk günler nasıldı? Benim canım çok yanıyor. Nefes almak bile batıyor sanki.
Ay bende hala tek kalkamıyorum ama bolca yürüyorum yorulana kadar.Tek başıma yataktan kalkamıyordum kötüydüm ama yurudükçe iyi olmaya başladım bol bol yürü
Düzelir aşkım zamanlaAy bende hala tek kalkamıyorum ama bolca yürüyorum yorulana kadar.
Merhaba erken doğum yapmışsınız sanırım bebeğiniz nasıl iyidir umarımAy kızlar ben kalkmakta çok zorlanıyorum. 4.gün oldu neredeyse. Lavaboya bile destekle gidebiliyorum. Ağrım o kadar çok ki. Bana çok ağır geldi bu durum psikolojik olarak.
Merhaba evet erken oldu maalesef. Damar yoluyla besleniyor. Midesinde hava kabarcıkları var. Bir de solunum sıkıntısı var.Merhaba erken doğum yapmışsınız sanırım bebeğiniz nasıl iyidir umarım
Rabbim şifa versin inşallah bende erken doğum yaptım kaybetim malesef sizin kaçıncı haftada doğmuştuMerhaba evet erken oldu maalesef. Damar yoluyla besleniyor. Midesinde hava kabarcıkları var. Bir de solunum sıkıntısı var.
Allah rahmet etsin. 27 haftada dogduRabbim şifa versin inşallah bende erken doğum yaptım kaybetim malesef sizin kaçıncı haftada doğmuştu
Allah rahmet etsin. 27 haftada dogdu
Sizin erken doğum sebebiniz neydi bu aradaAllah rahmet etsin. 27 haftada dogdu
Aynı ya hala solunum desteği alıyorAmin daha iyidir umarım son durumu
Suyum geldi 27 haftadaSizin erken doğum sebebiniz neydi bu arada
Allah şifa versin inşallahAynı ya hala solunum desteği alıyor