- 15 Şubat 2013
- 25.012
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.490
- 798
- Konu Sahibi baharanne87
-
Devlet neden kabul etmiyor?Bugün,özel bj hastaneden aldım randevu gidecem,ins sıkıntı çıkmaz hafta sonu olduğu için de o özel hastanede tek var ,devlet hastanesi zaten bakmadı bana kabul etmediler beni özele gitmekten başka çarem yok
Alerji iltihaba da neden olur, enfeksiyona da neden olurAllerji icin 2 ay antibiotik kullanilmaz. Bariz hastane mikrobu ya da yetersiz hijyen nedeniyle enfeksiyondan ates sitma yapmis cerahat atmis vucudu. Buna alerji diyen doktorla asla devam etmem.
Evet, durum yanlış uygulama nedeniyle olabilir diye kabul etmiyorlarNerde doğum yaptıysan oraya git diyo biz bakmayız diyip yoluyolar bende mecbur tekrar özelden aldım
CIkar heralde.Alerji iltihaba da neden olur, enfeksiyona da neden olur
Ben şu an alerji sebepli enfeksiyon nedeniyle antibiyotik kullanıyorum, antibiyotik kullanırken vücudumun başka bir bölgesinde aynı durum başladı, ne kadar süreyle antibiyotiğe devam edeceğim belli değil
Alerji hapşırıp tıksırmaktan kabız olmaktan ishal olmaktan ibaret değil
Alerji organ yetmezliğine organ reddine bile kanınızın çökmesine bile neden olabilen çok tehlikeli birşey
Ha öyle de olabilir tabiki zaten konu sahibesi başka bir doktora gideceğini söyledi orada ortaya çıkar değil mi?
Yapılan tahlillerini, tüm yapılan uygulanan tedavileri, ameliyat raporunu dosyalatıp götürürse ( hastane bunları eksiksiz vermek zorunda) yeni doktor olayı çözerCIkar heralde.
Çok geçmiş olsunMeraba hanımlar ben iki buçuk ay önce sezeryanla doğum yaptım ama maalesef ki dikiş ipi alerji yaptı ve ben tekrar ameliyata alındım ama şuan ne yapsam da iyileşemiyorum doktor ödem var dedi dikişlerde bu ödemin geçmesi için ne yapmalıyım veya ne zmn iyilesirim önerebileceginiz bişey var mı
Iyi gozun aydinKızlar hastaneden geldim çok şükür bı sıkıntı yok oda ödem dedi geçer zamanla dedi hareket et dedi hem alttan hemde normal ultrasonla baktı,şuan içim rahatladı
Kızlar hastaneden geldim çok şükür bı sıkıntı yok oda ödem dedi geçer zamanla dedi hareket et dedi hem alttan hemde normal ultrasonla baktı,şuan içim rahatladı
Evet cnm öyle yaoacam, teşekür ederim önerilerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?