- 9 Şubat 2024
- 19
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi baharanne87
-
Doktor ipe alerji gelişti dediyse öyledir kafanızı bulandırmayınİki aydır antibiyotik alıyorum enfeksiyon olsa iyileşmezmiydim
Önce kendinize acımayı bırakın sonra endişelenmeyi bırakın, sonrada salın gitsin zamana bırakın, ben ne ara iyileştim ya diyeceksiniz bana inanınÇok sağolun cevaplarınız için ins tez zamanda ayağa kalkarım ve çocuklarimla ilgilenebilirim sonuçta iki ameliyat oldum ama insanin pskioljisi bozuluyo öyle olunca.
Mikrop kapmis yaraniz allerji degil kiDoğumdan on gün sonra sıtma tutuyordu bide dikişlerim de delikler açıldı orrdan da sarı bı sıvı aktı bide karnım pancar gibi kızardı,zaten gider gitmez acil tekrar ameliyata alındım
Allerji icin 2 ay antibiotik kullanilmaz. Bariz hastane mikrobu ya da yetersiz hijyen nedeniyle enfeksiyondan ates sitma yapmis cerahat atmis vucudu. Buna alerji diyen doktorla asla devam etmem.Doktor ipe alerji gelişti dediyse öyledir kafanızı bulandırmayın
Ananas, yabanmersini, şalgam tüketin bol bol
Lutfen baska doktora gitBilmiyorum artık doktor bana alerji yaptı dedi ve orayı tamamen açıp tekrar dikiş attı farklı bı iple bu sefer.senim o ipe karşı alerjin var dediler ben ilk defa sezeryan olduğum için bilmiyordum
Bilmiyorum artık doktor bana alerji yaptı dedi ve orayı tamamen açıp tekrar dikiş attı farklı bı iple bu sefer.senim o ipe karşı alerjin var dediler ben ilk defa sezeryan olduğum için bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?