Sezeryan sonrasi ilk hamilelik belirtileri

aralikkizi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
463
32
26 ay yani 2 yil 2 ay once dogum yaptim ve hic adet goremedim.2 yıl emzirdim yogun sekilde ..tabi bu süreçte muayene de oldum hersey normal cikti en son gecen hafta yumurtlama döneminin basladigini ogrendim .. yumurtam büyümüş catlamak uzereydi. Ertesi gün yumurta kıvamında akıntıyı gordum ve yine sonraki gunde sag kasigimda agri hissettim dedim yumurta geliyor..korunmasiz iliski oldu..su anda rahimin resmen gerildigini hissediyorum.surekli hafif adet sancisi gibi gelen sanci alt tarafta asiri siskinlik hissediyorum . sezeryan olmus oldugum icin mi boyle bilmiyorum..ama ciddi anlamda gerilme var afedersiniz tuvalete cikarken de rahatsizlik hissettiriyor....gogus uclarim sertlesti.cumartesi randevum var.ancak bu konuda tecrubesi olan varmi ..hamile kalmis olabilir miyim ve sezeryan sonrasi ilk kez rahim genisledigi icin mi bu kadar sıkıntım var baski var alt tarafta?

Bu kadar kısa sürede belirti vermez ki .. Bide istiyor musunuz 2.yi

Ay bilemiyorum psikolojik olamaz cunku daha oncede yasadim hamilelik.az cok tecrubeliyim ama iste sanki ilk kezmis gibi heyecanliyim.cumartesi gidince bakalim neler olucak yazicam buraya🙃🙂

X