Sezeryan sonrası idrar yaparken ağrı

Haticesare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
23
12
31
Merhaba arkadaşlar benn 12 gün önce sezeryan oldum. Sezeryanımın 4-5 günleri idrar yaparken ağrı vajinada ağrı oldu. Şuan idrar yaparken ağrı hala devam ediyor. Bugün dr geldim idrar yolu enf da yok. Ama tarif ettiğim herşey idrar yolu enf işaret ediyor. Anlayamadm. Bu durumu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun.

Bana da tam olarak aynısı olmuştu ilk doğumumda

Tahlil temiz çıkmasına rağmen müthiş ağrı oluyordu idrar yaparken. Doktor bana antibiyotik verdi hemen gecmisti

Sonda takıldığı için bazen oluyormuş ve tahlilde gorulmeyebiliyormus. Sık rastlandigini soylemisti . Doktorum tecrübeliydi sağolsun

Başka bir doktora git, antibiyotik alman gerekiyordur belki

Yaa benimde bu enfeksiyon nedeniyle erken oldu dogumum 20gun once sezeryan oldum ama suan bile agri var dun siddetlendi ve afedersin iltihap akiyo ya antibiyotikte kullandim banamisin demiyo esimi bekliycem gelsin doktora gideyim olucem agridan yoksa bide canim ilaci kullan bakalim ise yararsa haber ver bende doktoruma sorayim bide onu deniyim

Yaa benimde bu enfeksiyon nedeniyle erken oldu dogumum 20gun once sezeryan oldum ama suan bile agri var dun siddetlendi ve afedersin iltihap akiyo ya antibiyotikte kullandim banamisin demiyo esimi bekliycem gelsin doktora gideyim olucem agridan yoksa bide canim ilaci kullan bakalim ise yararsa haber ver bende doktoruma sorayim bide onu deniyim
Merhaba ben ilacı kullandım Elhamdülillah işe yaradı. 1 kerelik bi ilaç. Gece son idrara çıkıp içiyorsun ilacı sabaha kadar o mesaneni temizliyormuş. Dün hafif yanmam vardı. Ama bugün iyiym elhamdülillah. Sizde bi gidin tekrar inşallah geçer.

Birde bana Dr günde 3 litre su iç dedi. İdrara çıkma korkusuna az içiyormuşum meğer. Cidden su miktarını arttırınca da rahatladım. Sizde su miktarınızı arttırın

Bende sabah gittim hem antibiyotik hap hemde seninki gibi ilac verdi gece yatmadan ic 4 saat tuvalete cikma dedi icicem yatarken ins.ise yarar cok gecmis olsun sanada

Merhaba arkadaşlar benn 12 gün önce sezeryan oldum. Sezeryanımın 4-5 günleri idrar yaparken ağrı vajinada ağrı oldu. Şuan idrar yaparken ağrı hala devam ediyor. Bugün dr geldim idrar yolu enf da yok. Ama tarif ettiğim herşey idrar yolu enf işaret ediyor. Anlayamadm. Bu durumu yaşayan var mı lütfen yardımcı olun.
Bende 16 gundur sezeryab oldum ilk zamandan beri hep yanmam agrim oldu dr gittim idrar verdim protein kacirmasi var dedi haftaya bir daha kan idrar verecem gecmis olsun

Bende 16 gundur sezeryab oldum ilk zamandan beri hep yanmam agrim oldu dr gittim idrar verdim protein kacirmasi var dedi haftaya bir daha kan idrar verecem gecmis olsun
Geçmiş olsun sizede. Benimde 27 gün oldu. Daha yeni yeni çoğu şikayetim azalmaya başladı. Yavaş yavaş geçiyor bu süreç sanırım.

X