sezeryan sonrası gerçekten kabusmu?

canım tek sorun ameliyat sonrası bi kaç gün ağrıların oluyor ama eminim doğum sancısı kadar kötü değildir... Ben memnunum iyi ki sezeryan olmuşum (gerçi benimki zorunlu sezeryan oldu bebeğimin suyu azaldığı için ama olsun)

bende 6 sene önce genel anestezili sezeryan olmuştum ve çok memnun kalmıştım sadece ayılırken biraz ağrın oluyor sonra zaten ilç veriyorlar ve hemen geçiyor ben hiç yatmadım aynı gün ayağa kalktım ve bidahada yatağa girmedim şimdi 34 haftalık hamileyim ve epidural sezeryan düşünüyorum.

bunu duymuşmuyduncanım sezeryanlılar 5sene sonra yine hamile kalırsa normal dğm yapabilirmiş ama dr istiyecek oyüzden ilk dğm sezeryan ikincici normal ndersin:lepi::lepi:

22 gün önce epidural anestezi ile sezaryen oldum.çok güzeldi.baş ağrısı,bel ağrısı hiçbir şey de olmadı.bebeğimi de emzirdim odama gelir gelmez.sonuçta doğum bazı sıkıntılar yaşanacak illaki.hiç ağrım olmadı demek imkansız.

cok rahattım 4 ay önce dogum yaptım 3 saat sonra ayaga kalktım cokta memnun kaldım

benimde rahat geçti.epiduralden dolayı 1 hafta acayip başağrısı çektim o kadar.
ama kuzenim doğum yaptı benden sonra onun çok sancısı olmuş.o normal anestezi olmuştu.
sanki okuduğum kadarıyla epiduralli sezeryanda daha az sancı oluyor ameliyat sonrası.

Tazmanya canavarı Çok güldüm

Konu çok eski ama dün sabah spinalle sezeryan oldum berbatım böyle bir ağrı yok dikiş yeri beni öldürecek kişiden kişiye değişiryor galiba ben öLüyorum

Bence kabus değil ben spinal anestezi oldum.2 doğumumda da tabiki ağrın olacak ama ilk haftadan sonra geçecek bütün anne adaylarına hayırlı dogumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…