canım tek sorun ameliyat sonrası bi kaç gün ağrıların oluyor ama eminim doğum sancısı kadar kötü değildir... Ben memnunum iyi ki sezeryan olmuşum (gerçi benimki zorunlu sezeryan oldu bebeğimin suyu azaldığı için ama olsun)
bende 6 sene önce genel anestezili sezeryan olmuştum ve çok memnun kalmıştım sadece ayılırken biraz ağrın oluyor sonra zaten ilç veriyorlar ve hemen geçiyor ben hiç yatmadım aynı gün ayağa kalktım ve bidahada yatağa girmedim şimdi 34 haftalık hamileyim ve epidural sezeryan düşünüyorum.
bende 5,5 yıl önce kızımı sezeryanla dünyaya getirmiştim genel anesteziyle doğmuştu ilkgün hiçbişey anlamadım ertesi gün biraz ağrım olmuştu ağrı kesici verilince geçmişti şimdide 28 haftalık hamileyim yine sezeryan olucak ama kararsızım epiduralmi genel anestezimi olsun diye hhepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalaım işaalah
bunu duymuşmuyduncanım sezeryanlılar 5sene sonra yine hamile kalırsa normal dğm yapabilirmiş ama dr istiyecek oyüzden ilk dğm sezeryan ikincici normal ndersin:lepi::lepi:
22 gün önce epidural anestezi ile sezaryen oldum.çok güzeldi.baş ağrısı,bel ağrısı hiçbir şey de olmadı.bebeğimi de emzirdim odama gelir gelmez.sonuçta doğum bazı sıkıntılar yaşanacak illaki.hiç ağrım olmadı demek imkansız.
benimde rahat geçti.epiduralden dolayı 1 hafta acayip başağrısı çektim o kadar.
ama kuzenim doğum yaptı benden sonra onun çok sancısı olmuş.o normal anestezi olmuştu.
sanki okuduğum kadarıyla epiduralli sezeryanda daha az sancı oluyor ameliyat sonrası.
epiduralle yapacaksan sezeryanı hiçç korkma.ben25gün evvel oğlumu bu şekilde dünyaya getirdim.çok rahat.oğluma annem olmasına rağmen hep ben baktım.annemi de mutfak işlerine transfer ettim:)ben totalde12 kg almıştım.7kg sı gitti.5kg kaldı inş. kısa zamanda veririm.ama şunu bil insan emzirirken tazmanya canavarı gibi hep aç gezyo:)) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..sen sadece pozitif düşün.sezeryandan kokmaaa...
Konu çok eski ama dün sabah spinalle sezeryan oldum berbatım böyle bir ağrı yok dikiş yeri beni öldürecek kişiden kişiye değişiryor galiba ben öLüyorum