• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan sonrası geçmeyen agır öksürük yaşayan var mı

emosemos33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
140
1
96
İçel Mersin
6gün önce spinal sezeryan ile 2.dogumumu yaptım gecesinde başlayan gıcık gibi bi kuru öksürük başladı şuan hırıltıyla devam eden öksürükle başım dertte nefesim kesiliyor herşey bir yana dikişlerim mahvaluyor dr m bişe diyemedi şurup verdi ama anlam veremiyorum sezeryana baglıyorum varmı aynı sorunu yaşayan ??

canım ben de genel anestezi ile sezeryan oldum ve o öküsürk bende tam 3 hafta sürdü.Ama doktorum sezeryan sırasında boğazıma takılan bi alet yüzünden olduğunu dikişlere zarar vermeyeceğini söyledi ben yine de öksürürken dikiş yerimde elimde bastırarak öküsürüyordum ebe öyle demişti.Dene gerçekten acıyı azaltıyor.Bir de anlık bi çözüm ama sıcak suya bal karıştırıp iç ama öle bikerede değil.yavaş yavaş.Bi de yanında sürekli ılık su bulundur pet şişede.İstesende istemesende iç onu 2 dk da bir bi yudum.
Bu da saatte atıyorum 10 kez öksüreceksen 2-3 kez öksürmedni sağlıyor.Bi süre sonra da geçiyor zaten.

canımboğaza salınan boru yüzünden oluyor,ben toz zencefili bala karıştırıp yemekte buldum çareyi,epey karıştır,zararı yok,acı yakacak ama geçiriyor

Back