- 28 Haziran 2022
- 196
- 26
- 25
- Konu Sahibi Gmzyldrm40
4 gün önce sezeryan oldm 4 gündür süt veriyorm ama doymuyor normal mi mama da veriyorm arada göğüsümü zor tutuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim aminnn inşallahhNormal. Stres olmayın mama ile desteklemeye devam edin. Mamadan önce meme vermeye özen gösterin.Sizede bol uyku, sakinlik diliyorum. Beslenmenizide güzel yaparsanız oldu bu iş 3-4 yemek kaşığı kuru dut u 10 dk kısık ateşte hoşaf gibi kaynatın suyunu için dutlarıda yiyin benim sütümü arttırmıştı. Bol bol ten tene temas ve emzirme ile devam edin. Sütünüz bol olsun
Çok teşekkür ederimDoymuyor diye düşünmeyin şu an tek dertleri emmek sürekli emmek istiyorlar. Midesi küçük çok az süt ile hemen doyup hemen sindirip yine istiyorlar. Düzenli 1-2 saatte bir emzirin. Kafaya takmadan bol bol su için. Süt emdikçe artıyor. Sezeryan olduğu ve yeni emzirme olduğu için süt dengesizdir şimdi birden aşırı dolar birden boşalır. Zamanla bebek de meme de dengesini bulacak :) bebeğin ememediğini ya da sütün az olduğunu düşündüğünüz zaman sağım yaparak memeyi uyarın hem stoğunuz olur siz uyurken de bebişe verirler yardımcınız var ise :) sağlıkla büyüsün
Dün instagramda bir doktor doyup doymadığını anlamak için bezine bakın günde 5 kere ıslatıyorsa doyuyordur dediÇok teşekkür ederim
Ama b3n mama da veriyorm sütümü çok çekmiyor çünkü sağıp veriyorm 30 mlDün instagramda bir doktor doyup doymadığını anlamak için bezine bakın günde 5 kere ıslatıyorsa doyuyordur dedi
Ama b3n mama da veriyorm sütümü çok çekmiyor çünkü sağıp veriyorm 30 ml
Evet bi mama bi emzir dediMama vermenizi doktor mu dedi
Yok yok sütüm var çok şükür öyle düşünmüyorm zaten sadece tutturamyorm çekiyo bırakıyo 1 hafta oldu bende sürekli deniyorum sürekliiben normal doğum yaptım ilk günler benimki de emmiyordu sütüm bile gelmiyordu sonra o emmeye ben emzirmeye alıştım çözdük sezeryan oldum sütüm gelmez diye düsünme hiç normal doğumda bile başta bebekler bilmiyor biz bilmiyor ortalık karısıyor yani zamanla düzene girer bol bol emziriyordum ben ememese de deniyordum sürekli
öğrenecek annesi insallah ağzı falan da minicik daha benim oğlan da öyleydi tutamıyodu yalayıp bırakıyordu çenesi geliştikce öğrendi simdi ısırıp çektiriyo o da öyle olacak insallah üzme kendini zamana bırak denemeyi bırakmaman cok güzel tebrik ederimYok yok sütüm var çok şükür öyle düşünmüyorm zaten sadece tutturamyorm çekiyo bırakıyo 1 hafta oldu bende sürekli deniyorum süreklii