merhaba bende 29 aralıkta sezayanle 2.doğumumu yaptım,bu doğumumda hemen ayaktaydım sürekli dönüstürdüm islerimi yapmaya çalıştım,kendimi çok iyi hissediyordumki bir haftadır dikislerimden intahap gibi bisey akıyor,batikon sürüyorum neyapacağım bilmiyorum.. arasıra acıma ve yanma oluyor ..
merhaba bende 29 aralıkta sezayanle 2.doğumumu yaptım,bu doğumumda hemen ayaktaydım sürekli dönüstürdüm islerimi yapmaya çalıştım,kendimi çok iyi hissediyordumki bir haftadır dikislerimden intahap gibi bisey akıyor,batikon sürüyorum neyapacağım bilmiyorum.. arasıra acıma ve yanma oluyor ..
ebrucum benim de ilk dikisleri aldırırken sislik ve dikis yerinde hafif ates vardı dr gittim ordaki iltihabı bosalttı...seninki uzun süre sonra olmus dikislerin iltihaplanmıs olmalı bence hemen dr git durumu anlat daha çok kötülesmeden...bu arada bende izmirliyim...ama 8 senedir trabzondayım ve burda kalıcıyım...
benim ağrı oluyor ama şişlik, iltihap olmadı.17 aralıkta doğum yaptım, epiural sezeryanla.yapıştırma oldu benim dikiş yok. bu arada ikinci doğumu sezeryanlar yapanlara bir sorum var : ilk doğumunuz sezeryanmıydı, aynı yeri mi kestiler ikinci doğumda yoksa altalta iki dikişmi oldu
bende 15gün önce epidural sezaryanla doğum yaptım ameliyat yerim çok sert normal mi bu kızlar benim ilk doğumum
öyle çok ağrım sızım yok çok şükür arada olyo ama ani hareketler yapıcanca
sertlik normalmis bende epidural oldum ...ama canım yanmıyo ağrım yok diye 2 gün oturuyodum uzun süre bu yüzden simdi ağrılarım var istemeden çok yordum kendimi ağrı kesicilerin yüzünden...
alah allah ya ben öteki bebeğimde bu sorunları hiç yasamdım yasım mı genç ti ne...simdi33 gün oldu benimde kanamam va hemde pembe renkli anlamdım gitti
Benimde doğumdan sonra 54 gün kadar sürdü kanamam. Az az oldu ama yine de geldi. Doktorum normal dedi. 6 ay oldu doğum yapalı. 4.ayımda adet görmeye başladım.
4subatta dogm yaptım ve dun aksam fark ettıkkı dıkıs yerım hem şişmiş hemde kızarmmıs ve cokta agrı yaptı ınsallah ıyılesır cumartesı dr gıtcem bakalım ne dıyecek cok oturmaya gelmıyor bence bol bol uzanın
4subatta dogm yaptım ve dun aksam fark ettıkkı dıkıs yerım hem şişmiş hemde kızarmmıs ve cokta agrı yaptı ınsallah ıyılesır cumartesı dr gıtcem bakalım ne dıyecek cok oturmaya gelmıyor bence bol bol uzanın