Sezeryan sonrası dikişler

aydirik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
169
1
116
İstanbul
Merhaba hanımlar; 10 gün önce sezeryanla doğum yaptım 2 gün önce pansumanım açıldı. Anlayamadığım dikişimin üstündeki bölge şiş gibi duruyor yani orda sanki bir yağ kesesi birikmiş gibi acayip bir görüntü!! bu normal mi? zamanla geçicekmi çünkü çok çirkin bir görüntü bu ve de hala sancılarım sürüyor.. bu şişlik ne zaman iner bilenler yardımcı olabilir mi?:18::18:

ben doğum yapalı 4 ay oldu aynen senın dedığın gibi dikişin üstünde şişlik dikkatimi çekmişti. karnının şişi indikçe oda biraz iniyor.ama tamamen geçmiyor. benımkkı geçmdi.bide gazın varda karnın şişerse felaket şişiyor benımkı.ağrıda sanırım 20 güne yakın çektım. şimdide üşütürsem felaket ağrı oluyor dikişlerde .

Bende 2 gün önce hastalanmıştım boğazlar falan şişti benim ve dikişlerimin yanları ağırıyor.ara ara gün içerisindede ağrı oluyor yanlarda.kadın doğuma görünmek istiyorum ama oda normaldir sezeryan oldun 1 seneye anca geçer diye gitmiyorum.birde ben doğum yapalı 4 ay oldu 40 gün adet oldum doğumdan sonra ondan sonra hala adet olmadım bu normal mi acaba

Benim 2. Sezeryanım.ilk doğumumda oşişlik biraz inmişti ama spor yapmadan tamamen geçmiyor.çünküdikiş olduğu için yukardaki potluk dikişin üstünde birikiyor.vede çok kişinin öylece kalıyor.biraz diyet biraz mekik sporla hemen hemen gidiyor.öyle kendi kendine gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…