Sezeryan sonrası ayaklarınızda ve bacaklarınızda ağrı oldu mu?

tonguc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
30
1
evet kızlar ben yere basamıyorum. aynı sorunu yaşayan var mı? sezeryan olalı nerdeyse iki ay olacak ama hala geçmedi. sizdede oldu mu böyle ağrılar?

merhaba bende sezeryan olalı yarın tam 1 y olacak ama bacak bel agrısı var ve karın rahim bolgem de sızlıyor ne zaman gececek bende merak ediyorum...

benimde sürekli el bileklerim agrıyordu 2 ay ayaklarım agrıyordu zamanla gecti sebibebini arastırdım vücüt kendini doguma hazırlarken kemikler gevsermiş o yüzden oluyormuş diye duydum ama dogru ama yalan ama merak etmeyin geciyo

akannehirkızlar konuyla biraz alakasız biliyorum ama sezerya sonrası ameliyat izi nasıl kalıyor? çok bariz bir görüntü mü?
bebeğim dönmediği için zorunlu sezeryan olacak gibi benim; ama encok ondan korkuyorum

sezeryan sonrası iz zaman geçtikçe küçülüyor. benim iki ay olacak nerdeyse ilk zamanlara göre küçüldü. ben dikkat edmedim üçüncü haftada kendimi iyi hissettim ve biraz temizlik yaptım evde. dikişlerin etrafı sert ve bazen acıyor.Allah yardımcın olsun canım.

benimde sürekli el bileklerim agrıyordu 2 ay ayaklarım agrıyordu zamanla gecti sebibebini arastırdım vücüt kendini doguma hazırlarken kemikler gevsermiş o yüzden oluyormuş diye duydum ama dogru ama yalan ama merak etmeyin geciyo

evet el bileklerimde ağrıyor ama ben doğumla ilgili değildir diye düşündüm. :) umarım geçer.

merhaba bende sezeryan olalı yarın tam 1 y olacak ama bacak bel agrısı var ve karın rahim bolgem de sızlıyor ne zaman gececek bende merak ediyorum...

canım benimki o kadar kötü geçtiki o ağrılardan hiç kurtulamayacağımı düşünmeye başlamıştım. ama şimdi daha iyi hissediyorum. şu ayaklarımın ağrısıda kesilse çok sevineceğim. sanırım kendimize biraz zaman vermeliyiz. sezeryandan sonraki ilk iki hafta başım çok ağırdı tansiyonum 18 lere çıktı. hayatımda öyle bir ağrı yaşamadım. o geçti ya geriside geçer. dilerim en kısa zamanda atlatırız:)

geçmiş olsun benimde sezeryan sonrası uzun süre bacaklarım ayağa kalkınca sendeliyordu şimdi beş ay oldu sadece ayaklarımı birden yere basamıyorum galiba bu da yavaş yavaş geçecek

Benim de ayaklarımda ağrı oldu. 5 ay oldu, ilk zamanlar kadar olmasa da hala ağrı var biraz...

benim iki ay oldu. bugün geçer yarın geçecek diye kendime moral veriyorum. 5 ay hiç kulağa hoş gelmiyor. umarım o kadar devam etmez.:KK43:

Ama azalarak devam etti benimki. O yüzden çok da takmadım. Belki seninki daha çabuk geçer bozma moralini. Geçsin de önemli olan o bence...

Bende doğum yapalı 2 ay oldu yataktan kalktığımda yada uzun süre oturduğumda ayaklarım ağrıyor.Çok garip bir yürüyüşüm oluyor ama 5 dakika sonra geçiyor.Gerçekten sinir bozucu bir durum doktora gitmeyi düşünüyorum Umarım geçici bir durumdur:KK43:((

arkadaşlar sezeryandan sonra bu ayak ve topuk ağrısı neden oluyor bilmiyorum ama aynı şeyleri bende yaşadım.:44:ayakta fazla kalınca yada uzun süre oturup ayağa kalkınca topuklarımın üzerine basamıyordum.ama zamanla geçiyor kafanıza takmayın.şuan ben doğum yapalı 9 ay oldu ama yanılmıyorsam 4-5 aydan sonra tamamen geçiyor.

arkadaşlar bende de oldu aynı ağrılardan,
önce bel ağrısı bebeğimin altını değiştirirken belim tutuluyordu doğrulamıyordum nerdeyse
sonra kalça ağrısı sonra diz ağrısı merdiven inip çıkamıyor yere eğilip doğrulamıyor,aynı zamnda oturduğum zaman kalkamıyordum
tarifi imkansız garip bir ağrıydı
resmen penguen gibi yürüyordum ama 15- 20 adım attıktan sonra yürüyüşüm düzeliyordu
diz ağrılarıma ayak bileği ağrıları da eklenince dayanılmaz oldu resmen
sonrasında hepsinin üstüne birde topuk ağrısı çıldırmak üzereydim
sanki topuğum paramparça olmuş üzerine basamıyorum
doktora gittim tabii
ilk doktorum muayene yaptı
tahlil istemedi, geçici dedi
bol kalsiyum önerdi,bir kaç egzersiz verdi(tabi ben yapamadım) geçer takma dedi
geçmeyince başka bir doktora gittim
baştan aşağı tahlil,tetkik yapıldı

bilek filmleri diz mr ı falan çekildi
herşey normaldi
bi de doktor demesin mi '' hiçbişeyin yok aslan parçası gibisin en iyisi bir psikiyatriye görün''
doktor ismi bile önerrdi
çıldıracaktım resmen
tabi benim yüzlerce liram gitti ama en azından ''aslan parçası '' olduğumu öğrendim
lafı çok uzattım arkadaşlar kısacası sonuç: geçti geçiyor merak etmeyin
hiç geçmeyecek sanmıştım ama geçti
6 ay belki de 7 ay sonra geçti
önce yavaşlıyor ağrılar farketmiyorsunuz bi gün bakıyorsunuz azalmış şaşırıyorsunuz sonra da tamamen geçip gidiyor
sanki o ağrıları hiç yaşamamış gibi..
hepinize bol sıhhatli günler diliyorum,ayrıca bol sabır..

doğumdan sonra oluşan bel,ayak,topuk ağrıları için doktorum bana hamilelikte kullandığım kalsiyum ve magnezyumu tekrar vermişti,çok faydası olmuştu.

X