Sezeryan sonrası âdet düzensizliģi

Smyy21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.953
1.624
133
30
7 ay önce sezeryan ameliyatı oldum 2 ay emzirebildim. 40 ım ćıktıktan sonra adet oldum 47 gün sonra tekrar ve 2.5 ayın sonunda ilaçla oldum 2-3 sefer dr gittim adetin 3. Günü hormonlara bakalım dedi biri gitmeye fırsatım olmadı biri daha yumurtlama olmamış doğum kontrol hapı verdi kullanınca oldum ama ben hep ilaçlamı adet olcam diye başka Dr gitti bu ay yine 10 gün geciktim smear aldı gönderdi bişey yok dedi temiz dedi pek de ilgilenmedi 2 sefer özele gittim bu sefer de devlete gideyim dedim nolcak böyle korkumdan korunmuyorum da ya bi daha hamile kalamazsam diye ki zaten korunmadığım halde kalmıyorum doğumdan ònce adetlerim hep düzenliydi. 2. Ay hamile kaldım niye böyle oldu sizce başına gelen var mı ?

allah yardımcın olsun canım... çok zor bende gecen sene haziran aynda doğum yaptım . 4 ay sonra adet oldum spiral taktırdım. taktırdıktan sonra zor adet dönemleri geçirdim ağrılı, ya çok oldum ya az, ya 3 gün sürdü ya 10 gün ve nezaman doktora gitsem bir şey yapmıyorlar:110:

allah yardımcın olsun canım... çok zor bende gecen sene haziran aynda doğum yaptım . 4 ay sonra adet oldum spiral taktırdım. taktırdıktan sonra zor adet dönemleri geçirdim ağrılı, ya çok oldum ya az, ya 3 gün sürdü ya 10 gün ve nezaman doktora gitsem bir şey yapmıyorlar:110:
Dr a gittim yeniden rahim temiz rahim temiz e ben niye adet olmuyorum neyse smear aldı sonucunu al tekrar gel dedi

Merhaba cnm. Bende 1 bucuk sene önce sezaryanla doğum yaptım. 40 cıkaran kadar kanamam oldu. Kanamam bitti bir sonraki ay adet gördüm o görüş. Aylardır yarım yamalak. Doktorların verdiği söktürücü dogum kontrol hapları. Haplar sayesinde görüyorum.bu iki aydır hapla cok güzel adet gördüm. Gecen ay 25 adet gördüm. Bu ay hap kullanmadım bakalım görcekmiyim. Korunmuyorum. Hamile de kalamadım.

Merhaba cnm. Bende 1 bucuk sene önce sezaryanla doğum yaptım. 40 cıkaran kadar kanamam oldu. Kanamam bitti bir sonraki ay adet gördüm o görüş. Aylardır yarım yamalak. Doktorların verdiği söktürücü dogum kontrol hapları. Haplar sayesinde görüyorum.bu iki aydır hapla cok güzel adet gördüm. Gecen ay 25 adet gördüm. Bu ay hap kullanmadım bakalım görcekmiyim. Korunmuyorum. Hamile de kalamadım.
Valla vücudum kafayı yedi kahve rengi akıntı geliyor adet sanıyorum sökülmüyor az az 2.5 gün sürüp bitiyor :( bende korunmuyorum

Valla vücudum kafayı yedi kahve rengi akıntı geliyor adet sanıyorum sökülmüyor az az 2.5 gün sürüp bitiyor :KK43: bende korunmuyorum
Bende öyle bakalım cnm bu ay hap kullanmadım bakalım ne olcak. Haplar kiloda yapıyor deli oluyorum artık

Back