Kizlar mrb. Tam 3 ay once sezeryanli dogum yaptm, kanamam halen açık sarı sekilde devM ediyor. Ve iliski sonrasi damla damla kanamam oluyor. Bu sekilde olup dr.a giden var mi?? Varsa sonuc ne oldu?
Karın ve vajina ultrasonunda bisey cikmafi. Kan tahlilim de normal. Dr gozden kacan bisey olabilir diye smear testi ve radyoloji ultrasonu istedi. Cok tedirginim. Ayni sorunu yasayan varsa lutfrn cvp??
benim kanamam neredeyse 3 ay sürdü doktor ultrasonla baktı ve sorun yok, emzirdiğin için hormonal olabilir dedi, ama ilişki sonrası neden kan geldği araştırılmalı, umarım önemli bir şey değildir, geçmiş olsun
Tesekkur ederim jullyet.. beni de tedirgin eden o zaten. Alttan muayenede rahim ağzında yara filan cıkmadı. Tahliller, ultrasonlar her şey normal.iliski sırasında ağrı, acı filan da hissetmiyorum ama bu ilişki sonrası lekelenme neyin nesi anlamadım.
Dr hic bisey bulamadığı için gözden bisey mi kaçtı acaba diye smear aldi ve radyoloji ultrason istedi. Smear sonucu ekim ortasinda belli olacak,14ekimde de radyoloji ultrason var.tedirginim
Hayırlısı bakalım:S