damlaainkorea Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2016 658 415 Cumartesi 19:05 Konu Sahibi damlaainkorea #1 Herhangi bir akinti yok sadece kızarıklık var.
Anaymbenana Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Eylül 2022 1.775 861 Pazar 22:13 Konu Sahibi damlaainkorea #2 damlaainkorea .!.: Herhangi bir akinti yok sadece kızarıklık var. Genişletmek için tıkla... Beyaz tenli iseniz o kızarıklık baya sürüyor benim 7 ay oldu hala kırmızı ve bazem deli gibi kaşınıyor tırnaklamadığım sürece kaşıyorum
damlaainkorea .!.: Herhangi bir akinti yok sadece kızarıklık var. Genişletmek için tıkla... Beyaz tenli iseniz o kızarıklık baya sürüyor benim 7 ay oldu hala kırmızı ve bazem deli gibi kaşınıyor tırnaklamadığım sürece kaşıyorum
damlaainkorea Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2016 658 415 Pazartesi 07:38 Konu Sahibi damlaainkorea #3 Anaymbenana .!.: Beyaz tenli iseniz o kızarıklık baya sürüyor benim 7 ay oldu hala kırmızı ve bazem deli gibi kaşınıyor tırnaklamadığım sürece kaşıyorum Genişletmek için tıkla... Evet beyaz tenliyim ve çok teşekkür ederim cevap için
Anaymbenana .!.: Beyaz tenli iseniz o kızarıklık baya sürüyor benim 7 ay oldu hala kırmızı ve bazem deli gibi kaşınıyor tırnaklamadığım sürece kaşıyorum Genişletmek için tıkla... Evet beyaz tenliyim ve çok teşekkür ederim cevap için