canım senin derdine derman olurmu bilmiyorum ama evet acılarımız hep çok taz. ben de 56 gün önce bebeğimi kaybettim aniden hiçbişeyi yokken 32. haftada birdenbire sancıalrım başladı ve plesanta dekolman yani plesantanın erken ayrılması sebebiyle ebebğim hastaneye gittiğimizde haayatını kaybetmişti dünyam başıma yıkıldı.özlemle bekeldiğim oğlum artık yoktu. hala kendimde değilim. herşeyi hazırdı oğlumun bir tek o eksikti.onu bekliyoduk ama olmadı. birdenbire kaybediverdik onu.çok ağladım hala da ağlıyorum am geri gelmiyo. vakit nasıl geçicek bilmiyorum. sen d ebenim ya da aynı durumu yaşayan diğer arkadaşlar gibi bi an önce acını başka bi bebekle dindirmek biraz da olsa teselli bulmak istiyosun. ben d eaynıdurumdayım. seni çok iyi anlıyorum.ban kendi doktorum çok istiyorum diyince dikişle rproblem olurmu diyince olmaz dedi 6-7 ay yeterli genelde ehrkese d e6 ay demişler. ama ben bi profa gittim o 1 sene en kötü 9 ay dedi. çünkü çok gençsin diyo. ki bence öle değil 26 yaşındayım.32-35 olsan 6 ay derdim dedi. demekki yşım geç olsa öle dicekti.ama yapılması gereken şeyler var. şimdi haöilelikte kilo aldık ben diyetteyim spora başaldım 80le doğuma girdim şimdi 69 kiloyum ve 63e kadar düşmeey çalışıcam. çünkü kilo herşeyi tetikliyo.sonra profa gittim kan sayımı yapıldı kanım normale dönmüş çünkü ben sezeryan sırasımda tansiyonum çok yükselmiş gebelki zehirlenmesi yaşanmaya başlanmış ev çok kan kaybetmişim plesanta ayrılması sonucu geç kalsaymışız ben de ölebilirm,işim.smear testi yaptı 40 gün geçince doktorum. sonucunu öğrenicem ve ben martta chek-upa giricem bi sorun varmı dikakt etmem gereken bilek istiyorum. ve kan pıhtılaşma testi ayptırıcam bence sende yaptır. zaten doktor de söyler.emin olmak istiyorum. çükü bu kez bebğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum.ama burda 4.5 .ayda sezeryandan sonra hamile kalan çocuğunu doğurmuş ve hatat hamile olan arkadaşalr var.uamrım bizde öyle oluruz. bi d eisteyince hemenmi olucak acaba. karnımız büyüyene kadar da 4 ay geçecek. uamrım tekrarRabbim bebiş ya da bebişler verir d ebizler de teselli oluruz en azından. aama zaman geçmiyo Allah ayrdım etsin hepimize.sana da sabır diliyorum canım