• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan olup da göbeği kalan arkadaşlar lütfen yardım!

antika

ilk meleğim benim.
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
642
11
318
Aksaray
arkadaşlar,işe başlamam gerkiyor artık.benim sorunum nasıl giyineceğim.bol giyinirsem eğer,çok kilolu gözüküyorum.üstüme uygun giyinirsem de göbeğim çıkıyor.sanki yeniden hamileymişim gibi duruyorumsenağlama.nasıl giyineceğim konusunda kararsızım:1no2:.benim gibi olan arkadaşlar nasıl bi yöntem uyguluyorsunuz?yorumlarınızı bekliyorum.

cnm eger gobegının bellın olmasını ıstemıyorsa göğüsten oturtmalı göğüsten aşşağsı bol tişörtler var onlardan kullanabilirsin hem göbeğin belli olmaz hemde şık durur

neticede sen o kiloları 9 ayda aldın canım.
haliyle vermen de uzun sürecektir.
bence en rahat belini sıkmayan şeylerden giyin.
bebişinin emzirme dönemi bittikten sonra göreceksin kendiliğinden vereceksin zaten o kiloları..

bende üstten bol basenden oturan dökümlü tişörtlerle rahat ediyorum göbeği biraz saklıyor

Canim ben korse giyiyorum.koca göbeğim yok oluveriyor...psikolojim düzeliyor,kendimi göbeğim gitmiş görünce...tavsiye ederim...

bendede aynı sorun var bol giyinsem çok kilolu gözüküyorum bedenime uygun giyinsem göbeğim hamile gibi çıkıyor hatta aaa yinemi hamilesin diyenler oluyor... şu emzirme olayımız bitene kadar diyet falanda yapamıyoruz en iyisi bu süreçte korse giyinmek....

Canim ben korse giyiyorum.koca göbeğim yok oluveriyor...psikolojim düzeliyor,kendimi göbeğim gitmiş görünce...tavsiye ederim...

ben ten marka korse aldım ama yanlış korsemi aldım nedir giyene kadar kan ter içinde kalıyorum ama göbeğim olduğu gibi duruyor .göbeğimi toplamıyor hatta göbek kısmındankorsede esniyor anlamadım valla. korsenin lastik kısmı darlıktan kıvrılıp aşağı iniyor. bi anlaşamadım korsemle bunca eziyete göbeğimle doaşırım daha iyi dedim :)

bendede aynı sorun var bol giyinsem çok kilolu gözüküyorum bedenime uygun giyinsem göbeğim hamile gibi çıkıyor hatta aaa yinemi hamilesin diyenler oluyor... şu emzirme olayımız bitene kadar diyet falanda yapamıyoruz en iyisi bu süreçte korse giyinmek....

:)) Hamileiğimin son üç ayı kışa geldiği için palto vs. anlaşılmıyordu şimdi gören hamile sanıyor beni hatta otobüste kalkıp yer veren bile oldu...

ben hamileyken etrafa bakar ne kadar çok hamile var derdim meğer onların bi kısmı bizim gibi doğum yapıp karnı kalanlarmış demekki :))

benim göbek pek yok ama mide var gaz sorunmdan dolayı da davul gibi oluyor.ozaman yarasa kollu bluzler veya hamile bluzu gibi varya yeni moda onlardan giyiyorum.midem görünmüyor ozaman.eğer korse alırsanız kilot şeklinde olandan alın rahat edersiniz

arzuco bende ten marka korse aldım aynen söylediğin gibi zor bela giyiyorum ama göbeği hiç toplamıyor...birde pentinin korsesini aldım oda aynı bi dünyada para verdim ikisine ...en iyisi şu eski model anne korseleri hem ucuz hem düz bir karın yapıyor bide onu dene istersen

Bence sezeryanla gobegin bagdastirilmasi sacma normal dogum yapipta cok gobegi kalanlar var.sanki normal dogumda gobek kalmiyorda sezeryanda kaliyormus gibi dusunuluyor bende sezeryan yaptim ama hic gobegim yok ve bana herkes sen normal dogummu yaptin diyor gobegin yok diyorlar herkes boyle dusunuyor neden anlayamadim canim bence kilolarinida cok saklamaya calisma birak goren gorsun kimseye kendini begendirmek zorunda degilsin unutma sen anne oldun bir bebek dunyaya getirdik kolay degil elbetteki sende bazi degisiklikler olucak zamanlada duzelicek bence uzulme ve oldugun gibi gorun anneler her haliyle guzeldir unutma

arzuco bende ten marka korse aldım aynen söylediğin gibi zor bela giyiyorum ama göbeği hiç toplamıyor...birde pentinin korsesini aldım oda aynı bi dünyada para verdim ikisine ...en iyisi şu eski model anne korseleri hem ucuz hem düz bir karın yapıyor bide onu dene istersen

nerde bulucam ki bu anne korselerini sen nerden almıştın?

tavsiyeleriniz için teşekürler arkdaşlar.ben de kendimce şöyle bi çözüm buldum.üstüme siyah giymek.yine de işe yarıyor.korse kullandığım zaman ben de göbeği sıkıştırdığı için mide ağrısı yaptı.eğer boğazımdan biraz kesersem verebilirim,diye düşünüyorum.ben de çok bıraktım canım kendimi.

arkadaşlar aradan 7 ay geçti,benim göbek inmedi.oysa ki çok beklemiştim zaman geçtikçe düzleşir diye.alt kat komşum var,4 doğum yapmış üstelik yaşıda benden çok büyük kadının karnı dümdüz.tecrübeli sezeryan olan anneler,çocuğun 2 yaşına ya da 3 yaşına geldiğinde iner diyin.inermi sizce?.kışın iyi bir şekilde saklıyordum
bahar geldi etek giymek istiyorum.etek giyince göbeğim eteğimin önünü yukarıya çektiriyor.korse taksan olmuyor.mekik çekmek işe yarar mı ki acaba?ne yapalım olmazsa da allah sağlık sıhhat versin.

üst taraftaki mesajı da oğlum yazdı.

Back