sezeryan olanlar göbekleriniz gittimi?

TesterTester

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2006
228
30
643
44
doğum yapalı 18 gün oldu göbeğim hala 3 aylık gibi duruyo.nezaman iner acaba özel bişey yapmam gerekiyomu ben sarmadım doğumdan sonra sarsammı acaba

hayırlı olsun bebeğiniz
göbeğini çok sıkmadan sarabilirsin,
zamanla göbeğin gittikçe biraz daha sıkı yapabilirsin
ben 10 gün sonra sarmaya başlamıştım,

ve inanki aldığım 26 kiloyu bebek emdikçe verdim
hatta 30 kilo verdim

sezeyanda kilo falan kalmıyor
tabi hareketli ve yediğine dikkat edersen

öncelikle hayırlı olsun canım.Sezaryenle göbek arasında ilişki yok bence.Tamamen yediklerinle,senle alakalı.Vücut kendini 1 yılda topluyor zaten.Ben doğum yapalı 5 ay 22 gün oldu, eski kiloma döndüm ama göbek hala duruyor.Yani sen de olması çok normal,biraz beklemen gerek

benim göbeğimde hiç kalmadı doğumdan 1 ay sonra korse giymeye başladım zaten sende korse giymeye başla canım ben geç kladım bile 10 gün sonra bile giyebilirmişim

valla kızlar bende doğum yapalı 6 ay oldu 17 kilo verdim ama göbeğim duruyor aynı 3-4- aylık hamile gibiyim eski kiloma dönmeme daha 9 kilo var işallah 9 kiloyu verene kadar göbeğim gider çok kötü görünüo yemekten sonra veya soğuk alınca hemen göbeğim kocaman oluyo sezeryan oldum ama sanırım göbeğin onunla alakası yok...

ben 9 ay once dogum yaptım hala 9 kılo fazlam var.gobegımde hala hamıle gıbı sıs oluyor aksamları.ama kılo verınce sanırım o gobekte yokolur

Ben 2 ay önce doğum yaptım.15 kiloyu doğumdan 20 gün sonra vermiştim.
9 kilo fazlam kalmıştı.Fakat hala aynıyım sanırım göbek hala duruyor çünkü.Ben egzersize başlayacağım bugün..

merhaba arkadaşlar benmde göbeğim kaldı doğum yapalı 5ay geçti üstelik yani nasıl eriticem bilmiyorum hamile gibi duruyorum

güle güle büyüt canım, valla ben sarmadım 5 aylık hamile gibiydim ne 3ü, ama 21. gün resmen hiç göbeğim kalmadı kilolarım doğumda gitmişti zaten ama malesef delikanlıya süt yapcam diye geri geldiler(

Ben 2 çocuğumuda sezeryanla doğum yaptım..
Doğum yapalı tam 4 sene oldu ama göbek maalesef gitmedi..
Zayıfladım..Hatta bir dönem 53 kg. kadar indim ama göbeğim hala vardı..

bende 2 sezeryan oldum 1.doğumundan 1 ay sonra eski kiloma dönmüş ne göbek ne kilo kalmıştı ama 2 doğumumu yapalı 8,5 ay oldu zor bela diyetisyen eşliğinde 7 kilo verdim ve doğum öncesi kiloma döndüm ama bi 2-3 kilo daha versem iyi olacak
SONUÇ göbek olduğu gibi duruyor her yerim eriyo gözle görülür bir fark var ama göbek tam bir komedi nedense gitmek bilmiyor şu 2-3 kiloyuda verirsem göbeğim de erimezse napıcam bilmiyorum...

ben de oğluşumu sezeryanla dünyaya getirdim. ama aldığım kilolarımın hepsi gitti 2 ay 10 gün oldu özel hiçbirşey yapmadım göbeğimi de sarmadım. sanırım uykusuzluktan verdim kiloları da. ama süt olsun diye sürekli yiyiyorum tekrar kilo almaktan çok korkuyorum kızlar....

canım 6 aya kadar göbegin kalmaz.hiç bişey yapmana gerek yok bence.bende sezeryan dogum yaptım.üstelik 80kiloyla dogum yaptım.6ay dolmadan göbegim kalmadı çok hafif vardı oda gitti şimdi.58 kiloyum şuan.bebeginde hayırlı olsun canım

bugün sarıyım dedim sarmaktanmı kaynaklandı yok tesadüfmü oldu bilmem acayip sancılandım dikiş yerlerimdede acayip bi ağrı vardı geceye kadar devam etti bidaha sarmıycam ondan değildir belki ama yinede sarmıycam

benim göbeğimde hiç kalmadı doğumdan 1 ay sonra korse giymeye başladım zaten sende korse giymeye başla canım ben geç kladım bile 10 gün sonra bile giyebilirmişim
bende korse giymeyi düşünüyorum

neyle sarıyorsunuz ki
korse degil sanırım

benim göbekte yok gibi bişey sezeryandan 4 gün sonra korse giydim
cok erken degilmi acımadımı
aman dikkat et

ya ben aldığım kiloları verdim de göbek duruyor...benim göbeğim devasal bir büyüklükteydi...ya herşey gidiyo göbek kalıyo.napcamı şaşırdım...

bende doğum yapalı 2 hafta oldu doğumdan sonra ilk günlerde karnım sanki ahmileymişim gibiydi ama şu an eski halime döndüm çok az göbek var hiçbişeyde kullanmadım ama doktorum çok su içmemei ve çok hareket önerdi tüm ağrılarar rağmen hareket ettim yürüüdüm

slm darkinlife
doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün. seninle ben hemen hemen aynıyız. 25,11,2009 da doğum yaptım ben..
valla benimde karnım kaldı ne yapacam bilmiyorum. egzersizlere başlayacam yakında..:ecrin_bebek::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…