- 30 Mayıs 2008
- 455
- 11
merhaba arkdşlar 6.aydan beri idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum bu yüzden sürekli hastaneye yatıyorum dün çıktım daha ve artık oraya geri dönmek istemiyorum artık doğum için yatmak istiyorum oğlumu alıp ewime gelmek istiyorum ... gebeliğin yaptığı bi hastalıkmış bu doğum olmadan geçmez diyor dr ısrarla şimdilik normal doğuma 5haftamız war ama okadar uzun geliyorki bu süre 2haftada olsa kısalması için sezeryan istiyorum ama çokta korkuyorum morale ve tavsiyeye ihtiyacım war yatıp çıkmaktan bıktım artık serumdan iğneden v.s
asıl sorum şu
sezeryan olanlar iyiki olmuşum diyormusunuz pişman olmak istemiyorum keşke demek istemiyorum sonrasında. artılarını ve eksilerini yazarsanız gerçekten karar wermeme çok yardım etmiş olucaksınız. tecrübe ve fikirlerinizi bekliyorum :a015:
asıl sorum şu
sezeryan olanlar iyiki olmuşum diyormusunuz pişman olmak istemiyorum keşke demek istemiyorum sonrasında. artılarını ve eksilerini yazarsanız gerçekten karar wermeme çok yardım etmiş olucaksınız. tecrübe ve fikirlerinizi bekliyorum :a015: