How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

sezeryan olanlar bakarmsıınız biraz özel ama...

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
158
Gaziantep
kızlar sizinde cinsel ilişkiden sonra agrılarınız oluyormu..benım suan çok agrım var ve 2 gündür devam ediyor.spinal anestezi ile sezeryan oldum..ve dogumumdan 3 bucuk ay egctı..sağ kasıgımda dayanılmaz bir agrı var..sizlerinde böyle sorunları oluyormu..kafamçokkarıştı

canım ben sezeryan doğum yapalı 5 sene oldu sağ tarafım arada ağrı yapar.adet olacağım zaman üşütürsem ağır kaldırırsam.gerçi benim iyileşme sürecimde uzun sürdü.dr.hiç memnun kalmamıştım.

canım benim 6 ay olucak sezeryanla dogum yaptım ama hiç boyle bi problemim yok cok sukur bi doktoruna danıs bence gecmiş olsun

bende dgoum yapalı 11 ay oldu hıc bır sıkıntı yasamadımm agrım bıle olmadı henuz cok şükür

dışardan iyileşmiş gözüksede iç dikişlerin kaynaması eski haline dönmesi 2 seneyi buluyor.zorlanmıcak pozisyonlar kullanın.ilk sezeryanımda zayıflama uğruna hemen mekiğe başlamıştım.koca göbişi görünce.dikişlerim açılmıştı.o zaman dr.um demişti naptın sen,dur bakalım karnın eski haline dönmesi(yapı olarak ,kaynama)2 sene sürer.kaç kat kesildi.iç dikişlerle 150 dikiş var orda sen en üstte yapışmış kısmı görüyorsun hafife alma o kadar dedi .bilgine

merhabalar.bende sezeryanla 2. doğumumu yaptım.3.ayımız bitecek yakında.geçenlerde bende mekik çektim birkaç gün ve arasıra acıyor.bişe olmuşmudur acaba.kaç ay sonra başlanmalı mekiğe bilen varmı

slm arkadaslar bıraz belkı sacma olabılır ama ben suan emzırıyorum ve lahana suyu ıcsem bır sakıncası olurmu ?

merhaba kızlar ben sezaryan yaptım....bir daha hamile ne zamn kalınabilinir..acaba sezaryandan sonra

canım benim dr um 2yıl sonra yapabilirsin demişti ama ben 4yıl düşünmüyorum benim canavar oğlumdan çok çekiyorum çünkü-tatlicadiarzu-

bende spinal sezeryanla doğum yaptım ama ilişki konusunda hiç sıkıntı yaşamadık tabi karnımda ağrılar var ama öyle aman aman daynılmayacak ağrılar değil birde üşütünce göbiş iyice fırlıyor zaten çok büyük

bende 2 kasımda spinal sezeryanla doğum yaptım 2 ayı geçti yanii ilişkide ağrı hiç olmadıı canım ama çok ağır iş yapnca evde sızlıyo bazen bide az göbiş kaldıı nasıl kurtulabiliriz ilk 3 ay spor önerilmiyor zaten

benim doğumumu yaptıran doktor profosordü.sezeryen olmama rağmen tekrar hamile kalmak için ne zaman istersen kalabilirisn dedi her doktorun görüşü farklı denekki ben de hemen olmaz diye bilirdim ama doktoruma sonsuz güveniyorum.

dışardan iyileşmiş gözüksede iç dikişlerin kaynaması eski haline dönmesi 2 seneyi buluyor.zorlanmıcak pozisyonlar kullanın.ilk sezeryanımda zayıflama uğruna hemen mekiğe başlamıştım.koca göbişi görünce.dikişlerim açılmıştı.o zaman dr.um demişti naptın sen,dur bakalım karnın eski haline dönmesi(yapı olarak ,kaynama)2 sene sürer.kaç kat kesildi.iç dikişlerle 150 dikiş var orda sen en üstte yapışmış kısmı görüyorsun hafife alma o kadar dedi .bilgine

canım bende doktora gidecem senin gibi mekik çektim 2 aylık bebeğim varken şimdi ağrılardan duramıyorum doktor dikişler açılınca herhangi birşey uyguladımı merak ettim

mekik falan olmaz kizlar ne yapiyonuz dah 3 aylikken falan. bende iki sezeryan yaptim.ilk alti ay spor önermiyorlar korsa yi bile giyme dediler burda bana.ama iliski zaten bir bucuk ay önermiyorlar.o dönemde 40 günlük dönem oluyor zeten.
sonrasida dedigin gini hic agri hissetmedim.ama dikis yeleri soguk falan alsin agri yapiyor,

bende agrı olmuyo hiç sporada başladım 4aylıklar gibi bi sarkma oldu karnımda kötü duruyo doktorum başlıyabilirsin dedi mekige

Back